Handboog

Handboog

Op zoek naar een handboog voor het boogschieten? Koop hier je handboog. Er zijn handbogen voor recreatief gebruik en voor competitief gebruik. De verschillen kan je op de product pagina's van de handbogen lezen. Daarnaast hebben we ook handbogen voor zowel links- en rechtshandige boogschutters. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor pijlen zodat jij klaar bent voor veel sportplezier.

Advies nodig?
Leer boogschieten met Decathlon!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Kleur
Maat
Prijs
4.3/5 Op basis van 5362 reviews

WELKE HANDBOOG MOET IK KIEZEN OM TE BOOGSCHIETEN

Voordat je gaat boogschieten is het belangrijk om te bedenken wat voor boog je precies nodig hebt. Stel jezelf de volgende vragen:

-Ben ik beginnende of ervaren boogschutter?

-Wil ik boogschiet producten aanschaffen voor een kind?

-Moet ik een links- of rechtshandige handboog aanschaffen?

Er is een verschil tussen handbogen die ontwikkeld zijn voor de beginnende boogschutter en de handboog voor de meer ervaren boogschutter. Bij Decathlon bieden wij deze producten voor beide partijen aan. Wil jij bijvoorbeeld jouw kind kennis laten maken met deze sport op een veilige manier? Neem dan een kijkje naar de boogschiet producten die speciaal ontwikkeld zijn voor recreatief gebruik. Zo heb je de Boog Discovery voor kinderen die bestaat uit een handboog met een zuignappijl. Je kunt tot wel 10 meter schieten hiermee! Maar ook bieden wij handbogen voor de meer ervaren boogschutters. De Boog Club 500 bestaat uit een handboog met pijlen met een stalen punt. Hiermee kun je tot wel 30 meter ver schieten. Tenslotte is het belangrijk om te kiezen of je een links- of rechtshandige handboog moet nemen. Je komt hier achter door te kijken naar de oogdominantie of naar jouw voorkeurshand. Je kunt voor jezelf bepalen wat je het fijnst vindt, maar over het algemeen wordt de voorkeur gegeven aan welke hand het fijnste aanvoelt. Wil je toch weten welk oog dominanter is? Probeer dan van je vingers een klein kijkgaatje te maken en kijk met beiden ogen hier doorheen naar een voorwerp dat stil staat. Als je nu één van jouw ogen sluit en het voorwerp is nog steeds zichtbaar, door het kijkgaatje, in het andere oog, dan is deze dominant.

HANDBOOG KOPEN

Bij Decathlon kun je gemakkelijk online jouw handboog kopen. De bezorgwijze kun je zelf kiezen. Jouw bestelling kan zowel thuis bezorgd worden als opgehaald worden in de winkel. Wij bieden jou een volledig veilige betaalmethode en ook een garantie van twee jaar op al jouw aankopen. Toch niet blij met jouw keuze? Bestellingen kunnen gratis geretourneerd worden binnen 365 dagen, mits jouw aankoop zich aan de eisen houdt. Benieuwd wat deze zijn? Kijk dan op de Retourneren pagina op onze website.