Reiskussens

Reiskussens

Reis jij het liefst zo comfortabel mogelijk? Reiskussens zijn de ideale accessoires voor onderweg. Met onze reiskussens kun jij tijdens die lange rit in de auto, trein, bus of het vliegtuig lekker uitrusten. Zonder last te krijgen van je nek of schouders! Dankzij deze reiskussens kom je niet meer vermoeid aan op je bestemming. Wil je licht blokkeren om je ogen dicht te doen en te slapen? Gebruik dan ook een slaapmasker. Ben je nog op zoek naar een rugzak voor jouw reis? Bekijk ook onze backpacks.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Kleur
Merk
Prijs
4.4/5 Op basis van 321 reviews

Welk reiskussen is geschikt voor jouw reis?

Een reiskussen is een ideaal accessoire voor op reis. Welke soorten reiskussens zijn er en welke is de beste? In ons assortiment vind je bijvoorbeeld een reiskussen dat opblaasbaar is. Daardoor kun je het kussen gemakkelijk opvouwen en opbergen als je het niet gebruikt, zonder dat het veel ruimte inneemt. Een ander voordeel is dat je het kussen zo hard kunt opblazen als je zelf wilt. Hou je dus wel van een stevig kussen? Dan blaas je er flink wat lucht in. Houd je wel van een zacht kussen dat een beetje inveert? Dan blaas je er minder lucht in. Ons reiskussen is voorzien van een zachte buitenkant, waardoor dit aangenaam aanvoelt op je huid. Zacht is het kussen dus altijd, hoe ver je het ook opblaast. Ook bestaan er reiskussens die gevuld zijn met traagschuim. Deze houden altijd hun vorm en kun je dus niet opvouwen. Het traagschuim vormt zich naar de contouren van jouw hoofd. Welk soort reiskussen bij jou past ligt aan je wensen. Als je licht bepakt en compact wilt reizen, raden wij een opblaasbaar reiskussen aan.

Comfortabel vliegen met nekkussen vliegtuig

Als je op weg bent in het vliegtuig naar jouw bestemming, is comfortabel zitten niet altijd vanzelfsprekend. Niet iedere vliegtuigmaatschappij of klasse heeft zoveel ruimte dat je plat kunt liggen met je stoel. Je zit vaak dus rechtop, maar als je wilt slapen is het wel fijn om je nek te ondersteunen. Daarom is een nekkussen vliegtuig handig. Het nekkussen vliegtuig is U-vormig en je legt het in je nek. Zo vallen de uiteinden over je schouders. Als je met je hoofd kantelt, merk je dat je hoofd wordt opgevangen door het kussen. Doordat een nekkussen vliegtuig klein is, kun je het makkelijk meenemen op je reis.