Tafeltennisbatje

Tafeltennisbatje kopen bij Decathlon. Je vind bij ons pingpongbatjes van alle grote merken. We hebben indoor en outdoor tafeltennisbatjes voor beginners en gevorderde spelers. We verkopen batjes met verschillende eigenschappen. Dit is o.a. af te lezen aan de hoeveelheid sterren dat een batje heeft. Hoe hoger het aantal sterren, hoe meer snelheid en effect je kan meegeven aan het balletje. Daardoor wordt het wel moeilijker om de bal te controleren! Koop daarom je tafeltennisbatje bij Decathlon. Bekijk ook onze tafeltennistafels, tafeltennisballetjes en tafeltennisnetjes.
Tafeltennisbatje
Filter
Terug naar artikelen
Merk
Niveau
Type
Levertijd
Kleur
Prijs
32 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
refinementByStore.notAvailableIn product.stock.store.defaultStoreName (refinementByStore.changeStore)
   4.0/5 Op basis van 26 reviews

   Tafeltennisbatje kopen bij Decathlon

   Ben je op zoek naar een tafeltennisbatje? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan verschillende pingpongbatjes zoals outdoor, indoor en mini batjes. Ook hebben wij een ruime keuze aan tafeltennisbatjes van verschillende merken zoals Artengo, Joola, Stiga, Tibhar, Yasaka en Cornilleau. Ga je beginnen met tafeltennis en ben je op zoek naar een betaalbaar pingpongbatje? De pingpongbatjes van Artengo hebben een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding en voldoen aan alle eisen die je als beginnende tafeltennisser nodig hebt. We hebben batjes met verschillende eigenschappen. Dit is af te lezen aan het aantal sterren dat een tafeltennisbatje heeft. Hoe meer sterren een batje heeft hoe meer snelheid en effect je mee kan geven aan je slagen. Het controleren van de bal wordt daardoor wel steeds moeilijker. Daarnaast hebben we ook batjes die ITTF gekeurd zijn. Deze tafeltennisbatjes kunnen gebruikt worden door beginnende clubspelers. Naast ons eigen assortiment wordt het tafeltennis assortiment aangevuld met merken zoals Joola, Tibhar en Stiga.

   Advies op maat van een Decathlon sport expert

   Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over tafeltennis kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

   De levering van je tafeltennisbatje

   Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Een aantal geselecteerde producten kan zelfs al de volgende dag geleverd worden als het voor 22u is besteld. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).