Fitness materiaal

Fitness materiaal is perfect voor sporters die graag thuis sporten. Decathlon heeft een breed assortiment aan fitness materiaal. Bekijk bijvoorbeeld onze halters en gewichten, springtouwen of optrekstangen.

Fitness materiaal
115 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
refinementByStore.notAvailableIn product.stock.store.defaultStoreName (refinementByStore.changeStore)
   4.5/5 Op basis van 625 reviews

   Liever thuis trainen met behulp van onze fitness materialen?

   Vind je de sportschool te druk en train je liever thuis? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. Ons assortiment fitness materialen is zeer uitgebreid waardoor je als het ware je eigen home gym kunt creëren. Combineer bijvoorbeeld een fitnessbank met een aantal halters en gewichten en je hebt alles in huis om je borst en schouders te trainen. Of kies voor kettlebells of dumbbells om spierversterkende oefeningen te doen. Heb je meer ruimte in huis? Kijk dan eens bij onze fitness racks.

   Gemakkelijk op te bergen

   Ben je bang dat onze fitness materialen te veel ruimte innemen? Geen paniek! De meeste materialen zijn gemakkelijk op te bergen omdat ze uit elkaar te halen zijn, inklapbaar zijn, oprolbaar zijn, of simpelweg niet zo veel ruimte innemen.

   Hulp nodig?

   Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze fitness materialen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt uitproberen.

   Levering van je fitness materialen

   Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).