Fitness materiaal

Fitness materiaal

Je eigen fitness materiaal aanschaffen is ideaal voor iedereen die thuis sporten of buiten trainen verkiest boven een sportschool abonnement. Met behulp van wat diverse fitness materialen kun je jouw workout steeds een stapje zwaarder maken. Of je nu wilt afvallen, wilt aankomen, sterker wilt worden of aan het revalideren bent, bij Decathlon vind je jouw fitness materiaal met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Ben je op zoek naar cardioapparatuur? Bekijk dan ons assortiment fitness apparatuur.
Filter
Terug naar artikelen
Sport
Type
Levertijd
121 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 36633 reviews

  Krachttraining thuis

  Vind je de sportschool te druk en train je liever thuis of in de buitenlucht? Dan is Decathlon de perfecte sportwinkel om jouw fitness materiaal te kopen. Ons assortiment fitness materialen is zeer uitgebreid waardoor je je eigen sportschool thuis kunt creëren. Krachttraining thuis is nog nooit zo toegankelijk geweest! Combineer bijvoorbeeld een fitnessbank met een halterset en je hebt alles in huis om je borst en schouders te trainen. Of kies voor kettlebells of dumbbells voor spierversterkende oefeningen. Fitness elastieken kun je gebruiken om meer weerstand te bieden bij je oefeningen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

  Thuis fitness

  Thuis fitness wordt steeds populairder. Op internet zijn steeds meer fitness oefeningen te vinden die vanuit huis gedaan kunnen worden. Op veel websites kun je een trainingsschema downloaden speciaal ontwikkeld voor mannen of vrouwen. Een voordeel van krachttraining thuis is dat het voor ieder fitness doel goed werkt. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of wilt aankomen in spiermassa, een goed krachttraining schema helpt jou bij het bereiken van dit doel. Met behulp van ons assortiment fitness materiaal kun jij thuis je krachttraining schema volgen en je oefeningen steeds zwaarder maken.

  Thuis trainen

  Het grote voordeel van thuis trainen is dat je geen maandelijkse kosten hebt voor je sportschool abonnement. Daarnaast is voor veel mensen de drempel naar de sportschool hoog, zeker na een lange werkdag. Door thuis te trainen verlaag je deze drempel. Het kost je minder tijd en je kunt het gemakkelijk voor of na je werk doen. Ook is het ideaal voor jonge ouders. Met thuis trainen heb je geen oppas nodig voor je kinderen. Woon je in een klein appartement? Geen zorgen, ook dan is thuis trainen een prima alternatief voor de sportschool. Veel ruimte heb je namelijk niet nodig.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen