Zwembadje

Zwembadje

Op zoek naar een zwembadje? Onze zwembadjes zijn klein, rond en makkelijk opvouwbaar of opblaasbaar. We hebben verschillende kinder en baby zwembaden voor in de tuin. Ook hebben we een een buitenzwembad voor aquagym. Met een zwembadje kun je kinderen en baby's kennis laten maken met zwemmen. We hebben zwembaden voor in de tuin van Nabaiji en een opblaas zwembad van Bestway. Geef je kind, naast een kinder zwembad ook waterspeelgoed en duikbrillen voor extra plezier in het water. Zoek de schaduw op onder een parasol. Bescherm je kind tegen de zon met uv-werende kleding en zonnebrand en droog je na het zwemmen af met een handdoek. Bekijk ook onze zwemkleding. Koop een zwembadje online bij Decathlon.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Merk
‪diameter (in m)‬
‪shape of the pool‬
‪type zwembad‬
‪water filtration‬
VERKOPER
Prijs
Kleur
19,95
4/5 Op basis van 3391 reviews

Een opvouwbaar zwembadje kopen bij Decathlon

Bij Decathlon verkopen we handige opvouwbare en opblaasbare ( kinder)zwembaden. Ze zijn licht, makkelijk op te bergen en hebben opgevouwen, een ideaal formaat om overal mee naartoe te kunnen nemen. Het kleinste zwembad heeft een diameter van 65 centimeter, daarna komt een zwembadje van bijna 90 centimeter doorsnede en het grootste opvouwbare zwembadje is 120 centimeter. Door het formaat en gebruiksgemak zijn ze ideaal om kinderen kennis te laten maken met water. Vooral als je niet de mogelijkheid hebt om naar het zwembad toe te gaan. Het opvouwbare kinderzwembad is in één beweging op te zetten en maakt het zelfs in de kleinste tuin mogelijk om volop waterpret te beleven. De twee grotere zwembaden zijn verpakt in een handige tas. Die tas is ook te gebruiken om het zwembadje te vullen met water, zo heb je zelfs geen emmer nodig. Door het sterke materiaal zijn de zwembadjes ook geschikt om mee te nemen naar het strand of een zwemplas. Even vullen met water en je kindje kan veilig in het zwembadje met water spelen. Gebruik een zwembad altijd onder toezicht, zelfs in het meest ondiepe water kan een kind verdrinken. Een voordeel van een zwembad is dat je deze niet hoeft op te pompen en ze minder snel lek gaan.

Gebruik een opblaasbaar zwembad van Bestway om af te koelen

Wat is er lekkerder, dan in de zomer afkoelen in een opblaasbaar zwembad? Bij Decathlon koop je voordelig een opblaasbaar zwembad, waar niet alleen je kinderen blij mee zijn. We hebben opblaasbare zwembaden van Bestway. Dit opblaasbare zwembad is 200 cm bij 150 cm. Zet dit zwembad op in je tuin, en geniet van een vakantie rondom je huis. Je hebt dit zwembad snel opgeblazen en kunt daarna direct van een verkoelende bad genieten. Koop jouw opblaasbare zwembad (online) bij Decathlon.