QUECHUA

ZONNEDOUCHE ONDER DRUK VOOR KAMPEREN 10 LITER

€54,99
€59,99 -8%
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8650195

Onze productontwikkelaars, zelf kampeerders, ontwierpen deze zonnedouche onder druk (10 l) om comfortabel buiten te douchen en je spullen schoon te maken.

Ons doel? Een oplossing zodat je je zonnedouche niet omhoog hoeft te hangen! Dankzij het pompsysteem staat het water steeds onder druk, zelfs als de douche op de grond staat!

Aantal:
Out of stock

Productvoordelen

gebruiksgemak

De douche omhoog hangen hoeft niet: het water staat onder druk dankzij de pomp

Inhoud

Inhoud van 10 liter | Regelknop aan de douchekop om geen water te verspillen

Makkelijk te openen / sluiten

Grote opening om heel gemakkelijk te vullen en snel te drogen

Eenvoudig transport

Draagriem | Opbergtas

Compactheid

Compact en gemakkelijk op te vouwen: 22 x 22 x 40 cm

Gewicht

Licht: 900 g inclusief opbergtas

Technische informatie

Afmetingen

Douche onder druk:
Hoogte: 52 cm | Diameter: 24 cm

Opgevouwen douche:
Hoogte: 40 cm | Breedte: 22 cm | Diepte: 22 cm

De doucheslang is van doorschijnend PU.
Binnendiameter: 6,5 mm | Buitendiameter: 9,5 mm | Lengte: 2,6 m

Benodigde tijd en omstandigheden om het water op te warmen

De opwarmtijd hangt af van verschillende factoren: de starttemperatuur van het water, de buitentemperatuur, het type ondergrond (beton, gras enz.), hoeveelheid wind, hoeveelheid zon enz. Om het water sneller op te warmen leg je de niet-opgeblazen douche plat neer om een groter oppervlak bloot te stellen aan de zon. Je kunt ook direct warm water in de douche doen, maar let op dat het water niet warmer is dan 50°C, anders kan het de douche beschadigen en gevaarlijk zijn voor jou.

Gebruiksadvies

Leg de douche tussen 12.00 en 18.00 uur in de zon om het water goed op te warmen. We raden af om de douche achter de voorruit van de auto te leggen; onze tests toonden aan dat het water dan warmer kan worden dan 70°C. Zodra de zon minder fel schijnt, warmt het water minder op. Wanneer je de douche onder druk zet, maakt het ventiel een geluid wanneer de maximumdruk is bereikt: pomp lucht bij als de druk daalt tijdens het gebruik.

TEST VAN HET PRODUCTONTWIKKELINGSTEAM - DOUCHE RECHTOP

We hebben de douche getest door deze rechtop te zetten in de volle zon en de tijden en watertemperatuur te noteren. Die test vond plaats in het zuiden van Frankrijk, op een namiddag half juni.
De douche stond rechtop, onder druk en maximaal gevuld (10 l).
Gemiddelde buitentemperatuur 25°C, bijna windstil, zonkracht van 750 W/m². Starttemperatuur van het water: 22°C. Na 3 uur was het water opgewarmd tot 30°C.
Na 5 uur was het water opgewarmd tot 35°C.
Na 6.48 uur was het water opgewarmd tot 38°C.

TEST VAN HET PRODUCTONTWIKKELINGSTEAM - DOUCHE PLAT NEERGELEGD

Je kunt het opwarmen versnellen door een groter oppervlak bloot te stellen aan de zon: leg de douche hiervoor plat neer op een tafel of op de grond. In dezelfde omstandigheden als met de douche rechtop, waren de prestaties nog beter.

Indicator watertemperatuur

Deze douche is voorzien van een indicator van de watertemperatuur. Die begint bij een watertemperatuur van 30°C en gaat tot 40 °C. We raden hoe dan ook aan om het water even te laten lopen voor je onder de douche gaat staan, zo ben je zeker dat het niet te warm is.

Waterpeil controleren

We voorzagen de douche van een kijkvenster zodat je kan zien hoeveel water er nog in zit.

Repareren

De douche wordt verkocht met een reparatieset voor de pomp (dichtingsringen). De douchekop met slang en de reparatieset voor de pomp kan je ook apart bestellen op onze website. In het filmpje op onze website zie je hoe de douche werkt.
Voor de douchekop met slang: kopieer de code tussen haakjes (8802111) en plak die in de zoekbalk.
Voor de reparatieset: kopieer de code tussen haakjes (960271) en plak die in de zoekbalk.

Garantie

2

Gewicht

0.9 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof: 100.0% Polyester Hoofddeel: 100.0% Polypropyleen Hoofdstof - Coating: 100.0% Polyurethaan Draagtas - Hoofdstof: 100.0% Polyester Weefsel: 100.0% Polyester Aanvullende onderdelen: 100.0% Acrylonitril Butadieen Styreen Draagtas - Coating: 100.0% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur op een schone en droge plaats. Maak schoon en laat goed drogen voordat je de douche opbergt.

GEBRUIKSAANWIJZING

Opgelet: Het water in de douchezak niet drinken.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we producten voor jullie kampeervakanties ontwikkelen en om onze expertise aan jullie beschikbaar te stellen.

Goedgekeurd door

Dankzij de feedback van onze klanten konden we dit product verbeteren. De vorm van de greep van de pomp werd aangepast, er kan nu 2 liter meer in de douche, er kwam een venstertje zodat je het waterpeil kan zien en een soepele slang, met koppeling, om te douchen. Die is nu onderaan de douche vastgemaakt om geen water te verspillen. Dankzij voetjes raakt de onderkant van de douche niet beschadigd. Tot slot kreeg de douche een draagriem zodat je hem over de schouder of in de hand kan dragen.

ONDERHOUDSADVIES

Met de hand wassen. - Maximum temperatuur van 40°C.

Niet chemisch reinigen.

Niet strijken.

Niet in de droogtrommel.

Bleken uitgesloten.

Afbeeldingen

ZONNEDOUCHE ONDER DRUK VOOR KAMPEREN 10 LITER
ZONNEDOUCHE ONDER DRUK VOOR KAMPEREN 10 LITER
ZONNEDOUCHE ONDER DRUK VOOR KAMPEREN 10 LITER
ZONNEDOUCHE ONDER DRUK VOOR KAMPEREN 10 LITER

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook