Zonnedouche voor kamperen 10 liter

29,99
Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Ons team, zelf kampeerders, ontwikkelde deze zonnedouche van 10 liter zodat je comfortabel buiten kan douchen en/of je spullen schoonmaken.

Ons doel? Een buitendouche maken die je gewoon ergens omhoog hangt en dan zo kan gebruiken. De zon warmt het water op en de douche is compact op te vouwen als je hem niet gebruikt.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Gebruiksgemak

Dankzij de vorm kan je hem omhoog hangen met een riem of neerzetten

Inhoud

Inhoud: 10 liter | Vullen langs boven | Sproeier met on/off-knop

Makkelijk te openen / sluiten

Grote opening om heel gemakkelijk te vullen

Compactheid

Zeer compact | Neemt opgevouwen geen plaats in | Opgevouwen: 30 x 20 x 7 cm

Eenvoudig transport

Handige draaggreep

Levensduur

Bestand tegen warm water van maximum 50°C

Gewicht

Licht: 300 g

TECHNISCHE INFORMATIE

BENODIGDE TIJD EN VOORWAARDEN OM HET WATER OP TE WARMEN

De opwarmtijd hangt af van verschillende factoren: de begintemperatuur van het water, de buitentemperatuur, de ondergrond (beton, gras), de wind, de hoeveelheid zon ...
Om het opwarmen te bevorderen, leg je de douche best tussen 12 uur en 18 uur in de zon. Wanneer de zon minder fel schijnt, warmt het water minder op.
Je kan hem ook gewoon vullen met warm water. Let wel op: de watertemperatuur mag niet meer dan 50°C bedragen, anders kan je de materialen beschadigen of jezelf verbranden.

Gebruiksadvies

Deze douche werkt met de zwaartekracht. Op de douche zelf staat een handleiding met tekeningen.
2 mogelijkheden: - ophangen (bv.: aan een stevige tak), door de riem vast te maken en de douche omhoog te hangen met de haak.
- neerleggen op een plat vlak (bv.: het dak van je camper). Trek niet aan het slangetje van de sproeier en leg de douche ook niet te dicht bij de rand zodat hij niet op je kan vallen.
Test altijd eerst de watertemperatuur voor je onder de douche gaat staan.

Voorzorgsmaatregelen

We raden af om de douche achter de voorruit van de auto te leggen; onze tests toonden aan dat het water dan warmer kan worden dan 50°C. We raden hoe dan ook aan om het water even te laten lopen en te voelen of het niet te heet is voor je onder de douche gaat staan.

WATERPEIL ZIEN

Een van de 2 zijden is transparant, zo kan je perfect zien hoeveel water er nog over is.

REPAREREN IS ALTIJD BETER DAN WEGGOOIEN!

Op decathlon.nl vind je bij de onderdelen onze "SET VAN 6 REPARATIEPLAKKERS VOOR LUCHTBEDDEN". Die kan je perfect gebruiken om een lek in je douche te dichten. Referentie van de reparatieset: 8557113. Kopieer de referentiecode en plak hem in onze zoekbalk.
Je kan ook de bevestigingsriem voor deze zonnedouche van 10 liter apart bestellen. Referentie: 8649659.

Ons productontwikkelingsteam testte uit hoe snel het water opwarmt

We hebben de douche in volle zon laten liggen en de tijden en watertemperatuur gemeten. Die test vond plaats in Zuidoost-Frankrijk, op een namiddag half juni.
Douche neergelegd op een witte, harde bank.
Gemiddelde buitentemperatuur 28°C. Begintemperatuur van het water 20°C,
gemiddelde zonkracht 828 W/M², windsnelheid van 2 km/u.
- Na 3u46 min, was het water van 20°C opgewarmd tot 35°C.
- Na 5u46 min, was het water van 20°C opgewarmd tot 39°C.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze leefomgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan bij ons centraal.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% EVA Buitenschaal 100% Polyethyleentereftalaat (PET) handvat 100% Acrylonitril butadieen styreen Riem 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

We raden je aan de douche grondig schoon te maken en goed te laten drogen voor je hem wegbergt. Bewaren op een schone en droge plek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Opgelet: Het water in de douchezak niet drinken.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve kampeerproducten ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op de camping.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Zonnedouche voor kamperen 10 liter
Zonnedouche voor kamperen 10 liter

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN