Padel racket

Padel racket

Wil je een padel racket kopen? In de online padel winkel van Decathlon vind je rackets voor zowel volwassenenen als kinderen en voor beginnende en gevorderde padelspelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamantvormig racket voor meer power en precisie. Decathlon heeft padel rackets van Artengo, Head en ons nieuwe padelmerk KUIKMA. Bekijk ook onze padelballen, padelkleding en onze padeltassen en hoezen.
Filter
Terug naar artikelen
Niveau
Merk
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
40 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 1194 reviews

  PADEL RACKET KOPEN BIJ DECATHLON

  Padel is de hardsgroeiende sport in Nederland, nu nog relatief klein, maar een sport met een enorm potentieel. Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan padel rackets van verschillende merken zoals HEAD en ons eigen padel merk Artengo. Er zijn 4 factoren waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een padelracket: gewicht, bladvorm, bladgrootte, en het materiaal.

  Gewicht

  De meeste padelrackets varrieren tussen de 330gram en 390gram. Lichtere rackets zijn erg wendbaar om mee te spelen, maar een zwaar racket daarentegen bieden veel meer power in je slagen. Houd er rekening mee dat een zwaarder racket ook een grotere belasting is op je armspieren.

  Bladvorm

  We maken onderscheid tussen twee soorten bladvormen, een ronde vorm en een druppelvorm. Een rond blad heeft een grotere sweetspot(ideaal raakpunt) dan een druppelvormig blad. Dit maakt het eenvoudiger om de bal juist te raken. Een druppelvormig blad heeft als voordeel, dat deze meer snelheid creeert in het slaan van de bal, waardoor deze vorm geschikt kan zijn voor spelers die hard willen slaan.

  Bladgrootte

  Hoe groter het blad, hoe groter de sweetspot en hoe meer power het racket zal genereren. Hoe kleiner het blad, hoe meer controle je zult hebben over de bal.

  Materiaal

  Een padelracket kan van allerlei verschillende materialen gemaakt worden, voornamelijk bestaan de racket uit een mix tussen glasvezel een koolstof, maar de belangrijkste om rekening mee te houden is carbon. Carbon is een enorm licht, maar stijf materiaal, wat ten goede komt aan de controle. Stijve rackets geven wel minder power mee. Een samenstelling van verschillende materialen in het racket zorgt voor meer demping en minder trillingen in het racket.

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over padel rackets kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  LEVERING VAN PADEL RACKETS

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen