Winterlaarzen

Winterlaarzen

Wil jij je voeten droog en warm houden deze winter? Met winterlaarzen heb je die zekerheid. Wil je dat jouw winterlaarzen ook een goede grip hebben, zodat je kunt genieten van jouw sneeuwwandeling zonder je zorgen te hoeven maken dat je uitglijdt? In ons assortiment vind je slipvaste laarzen met diepe groeven in de zool. Of je nu de besneeuwde paden in Nederland ontdekt, of een andere winterse bestemming opzoekt: met onze warme winterlaarzen geniet je van je comfortabele wandeling. Bekijk ook onze ski jassen en winterbroeken om je helemaal warm aan te kleden.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
Merk
Sticker
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 19119 reviews

Warme voeten tijdens je winterse buitenactiviteiten dankzij winterlaarzen heren

In ons assortiment vind je winterlaarzen heren voor verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld wandelen of jagen. Ben jij een man die (af en toe) graag jaagt? Tijdens de jacht is het natuurlijk belangrijk dat je warm blijft op je vaste post terwijl je wacht op het juiste moment. Onze gevoerde winterlaarzen heren zijn voorzien van een binnenlaars van fleece, waardoor je voeten lekker warm blijven. Daardoor kun je temperaturen tot -21°C aan als je actief bezig bent en -12°C als je een tijd rust of moet schuilen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoeveel kou jij kan verdragen, per persoon is dat verschillend. Waar wel iedere man op kan rekenen, is de waterdichtheid van al onze winterlaarzen heren. Zonder waterdichte laarzen komt er sneeuw of water naar binnen en koelen je voeten te veel af, waardoor je het sneller koud krijgt. Onze laarzen zijn speciaal zo gemaakt dat jij ermee door plassen kunt lopen, in de natuur kunt wandelen of een mooie sneeuwwandeltocht kunt maken zonder natte voeten te krijgen.

Winterlaarzen dames: altijd een goede prijs

Ook voor vrouwen hebben we verschillende winterlaarzen dames in ons assortiment. Zoek je winterlaarzen dames met klittenband, veters of wil je gewoon zo in je laarzen kunnen stappen? Bij ons vind je het allemaal. Houd jij je schoenen ook graag schoon? Ideaal is dat de meeste van onze winterlaarzen een uitneembare sok hebben die je op de hand kunt wassen. Zo houd je de binnenkant van jouw laarzen schoon en fris. Voor een goede prijs voor je nieuwe winterlaarzen dames hoef je niet lang te wachten op bijvoorbeeld een sale. Wij bieden namelijk altijd producten voor ieder budget. Onze winterlaarzen zijn betaalbaar, zo maken we sport toegankelijk voor iedereen, dus ook voor jou! Ben je naast laarzen voor jezelf ook op zoek naar laarzen voor je kind? Sla twee vliegen in één klap! In ons assortiment vind je kinder winterlaarzen die jouw zoon/dochter droge en warme voeten bieden tijdens het spelen of wandelen in de sneeuw. Veel plezier samen!