Fietsaccessoires

Fietsaccessoires

Bij het aankopen van de juiste fietsaccessoires maak je je fiets een stuk veiliger, veelzijdiger en completer. Denk hierbij aan de juiste fietshelm, fietspomp, een goed fietsslot, fietsendrager voor transport of kinderzitje maar denk ook aan je fietsverlichting want de dagen worden alweer korter dus laat je niet door het donker verrassen! Als je wilt bijhouden hoeveel en hoe hard je fietst kun je uiteraard een fietscomputer kopen. Bij Decathlon hebben wij dit allemaal te koop. Fietsaccessoires kopen doe je bij Decathlon.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.1/5 Op basis van 228197 reviews

WELKE FIETSACCESSOIRES HEB JE NODIG?

Er zijn tal van fietsaccessoires beschikbaar zowel voor volwassenen als kinderen. Welke fietsaccessoires heeft je kind nodig voor een kinderfiets? Er zijn tal van accessoires verkrijgbaar voor het aanpassen van kinderfietsen en zelf onze elektrische fietsen. Allemaal bedoeld om je fiets veiliger of meer eigen te maken. Van een bel om mensen te laten horen dat je in de buurt bent, een mand voor het vervoeren van bezittingen, een fluorescerend geel jack dat de zichtbaarheid vergroot en verlichting om te zien en te worden gezien. Naast deze accessoires zijn er stabilisatoren zoals zijwieltjes voor de absolute beginnende fietsertjes. De accessoires zijn leuk en kleurrijk en zeer geschikt voor kinderen die er plezier in hebben om hun fiets een persoonlijk tintje te geven, maar ook voor ouders die zich een stuk geruster zullen voelen dankzij deze veiligheidsvoorzieningen.

HOE KUN JE JE FIETS EEN UPGRADE GEVEN?

Handgrepen, afsluitdoppen, stuurstangen, stuurlinten, handvatten, verstelbare stangen en nog veel meer. Als je je fiets graag wilt upgraden en hiermee het comfort van de fiets wilt vergroten, dan zijn er tal van oplossingen voor handen. Bij Decathlon zijn er verschillende fietsaccessoires voor sportieve doeleinden of voor fietsen in de stad? Bepaal eerst de behoeften en vindt de ideale producten!