Set fietslampjes vioo 300 usb

Je hebt het vast weleens meegemaakt: je hebt wat moeten overwerken of bent op café blijven hangen met je vrienden. Verlies dan nooit je veiligheid uit het oog en kies voor krachtige en doeltreffende fietsverlichting, om te zien en gezien te worden.

De fietslampjes VIOO 300 USB van B'TWIN werden speciaal gemaakt voor in de stad: je maakt ze eenvoudig vast, zonder gereedschap. Als je je fiets voor langere tijd stalt, kan je ze zo afnemen, en bovendien zijn ze super compact. Zo neem je ze overal mee en geef je dieven geen kans.

De VIOO 300-lampjes zijn superhandig voor wie met de fiets naar het werk rijdt. En ze zijn herlaadbaar via usb, geen gedoe meer met batterijen dus. Gewoon 's ochtends in je pc of laptop stoppen en 's avonds veilig naar huis!

Beugelslot 920

Je fiets stallen in de stad kan behoorlijk stressvol zijn, zeker als je niet het beste slot hebt. We hoeven je dan ook niet te vertellen dat een stevig slot onmisbaar is als je er zeker van wilt zijn dat niemand met je stalen ros aan de haal is bij je terugkeer!

Geen nood, met ons hoogwaardige 920-beugelslot kan je twee fietsen veilig vastzetten. Je beveiligt er ook het frame en een wiel van je fiets mee. Dit B'TWIN slot scoort 8/10 op onze B'Secure-schaal, wat het perfect maakt voor de stad: het is compact en licht en past probleemloos in je tas of rugzak.

Beugelslot

Waterdichte smartphonehouder 500

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Nieuwe functies en nieuwe apps vragen om ´slimme' accessoires. Genoeg redenen te over om je smartphone ook op de fiets te gebruiken!

De waterdichte smartphonehouder 500 bevestig je aan de stuurpen of het stuur van je fiets. Zo kan je je smartphone gebruiken als gps wanneer je de eerste keer naar een nieuw adres moet, of om je ritten en voornaamste parameters op te slaan en weer te geven (afstand, tijd, hoogtemeters, gemiddelde snelheid). Bijzonder handig als je je woon-werkverplaatsingen gebruikt als dagelijkse training.

Met deze handige houder heb je je telefoon altijd binnen handbereik. Verwacht je bijvoorbeeld een belangrijk telefoontje, stop dan even op een veilige plek en neem meteen op. Deze robuuste en veilige smartphonehouder beschermt je telefoon tegen schokken en opspattend water en vuil.

Nog een voordeel: je kan het aanraakscherm van je smartphone ook perfect bedienen als hij in de houder zit.

Waterdichte smartphonehouder

3D achteruitkijkspiegel

Als je je met de fiets verplaatst in de stad, moet je altijd goed je ogen openhouden. Helaas heeft niemand ogen in zijn of haar rug. 

Geen paniek, met een achteruitkijkspiegel voor op je fiets ben je nog oplettender en reageer je beter op gevaarlijke manoeuvres van andere weggebruikers.

Dankzij deze 3D-spiegel van B'TWIN, die je gewoon vastmaakt op je stuur, is je gezichtsveld veel groter. Hij is breed en bol en verstelbaar in 3 richtingen. Zo kun je beter inschatten of je kunt inhalen, kan je de andere voertuigen op een rotonde in het oog houden of weet je of het veilig is om een voetganger of andere fietser voorbij te steken.

5 onmisbare accessoires voor fietsen in de stad

Fietsmand voor op je stuur

Met een stadsfiets kan je al je dagelijkse transport probleemloos met de fiets doen. Om ook je spullen mee te nemen, heb je een aantal mogelijkheden: een rugzak, fietstassen op de bagagedrager of een mandje vooraan.

Deze zwarte fietsmand is bijzonder comfortabel en praktisch voor je ritten in de stad. Gewoon vooraan monteren, zo kan je alles ook perfect in het oog houden terwijl je rijdt. Je klikt ze heel eenvoudig op de bevestigingsbeugel, ze is voorzien van een handig hengsel, en ze biedt een volume van 12 liter en kan tot 5 kg dragen

Fietsmandje