Activity trackers

Activity trackers

Wil jij meten hoe actief je bent? Activity trackers houden je hartslag, aantal stappen en verbruikte calorieën gedurende de dag of tijdens je work-out bij. Ook hebben wij activity trackers waarmee je de kwaliteit van je slaap kunt meten, zodat je inzicht krijgt in je slaappatroon en je beter leert slapen. Ga voor een gezonde levensstijl en laat een van onze activity trackers je daarbij helpen! Bekijk ook ons hele elektronica-assortimentvoor bijvoorbeeld oordopjes en opladers voor tijdens je actieve wandeling.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Merk
‪dagelijkse meting‬
VERKOPER
Kleur
Prijs
3.9/5 Op basis van 452 reviews

Hoe helpt een activity tracker kind bij de dagelijkse beweging van jouw kind?

Ook voor kinderen is het belangrijk om genoeg te bewegen en goed te slapen om gezond te blijven. Om daar inzicht in te krijgen als ouder, kun je bij ons een activity tracker kind kopen. Hiermee kun je zien wat de dagelijkse activiteit van je zoon of dochter is. We raden een activity tracker kind aan vanaf 6 jaar, in ons assortiment vind je zo’n activiteitenmeter voor kinderen van het merk Fitbit. De armband is te verstellen, maar in ieder geval klein genoeg voor de kinderpols. De activity tracker kind heeft een leuk kleurtje en personaliseerbare klok. Door middel van uitdagingen, spelletjes en avatars wordt jouw kind gemotiveerd om lekker te bewegen. Niet alleen jij krijgt dus inzicht, ook voor je kind is het horloge een handig middel om actiever te zijn! Je kind kan met de activity tracker kind gewoon zwemmen, handen wassen en douchen. Zo hoeven jullie je geen zorgen te maken over waterschade, maar kan je zoon of dochter gewoon de alledaagse activiteiten uitvoeren.

Wat is de beste activity tracker?

Je vraagt je misschien af: “Hoe weet ik wat de beste activity tracker is?” We helpen je graag aan het antwoord. Allereerst willen we je de tip meegeven om verschillende activiteiten trackers te vergelijken. Wat voor de ene persoon de beste activity tracker is, hoeft voor jou niet zo te zijn. Bedenk welke functies voor jou belangrijk zijn; bijvoorbeeld dat je een activity tracker met gps wilt, of dat je hem wilt gebruiken om je inspanning tijdens je fitness work-out te meten. Door veel mensen wordt het merk Garmin als beste activity tracker gezien. Dit merk kunnen wij zeker ook aanraden, een opmerking hierbij is wel dat dit merk in de wat hogere prijsklasse valt. Wij bieden graag voor ieder budget activity trackers aan, dus kijk ook zeker naar de andere merken die wij in ons assortiment hebben. Zo kun je met een lager budget bijvoorbeeld kijken naar onze Newfeel trackers, die bijna dezelfde functies en dezelfde motiverende werking hebben als andere activity trackers.