FOOTBAR

Voetbal tracker Meteor

€59,99
€69,99 -14%
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8662714

Revolutionaire tracking sensor voor voetballen. Hiermee kan je je spel tot in detail analyseren dankzij een twaalftal statistieken.

Volg je ontwikkeling seizoen na seizoen, dankzij de Footbar sensor. Daag je vrienden uit en vergelijk je speelstijl met die van profvoetballers! Daag andere voetballers uit in de kampioenschap modus.

Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Meting van de parameters

Aantal schoten, trapkracht, loopafstand en -snelheid enz.

Connectiviteit

Bluetooth-verbinding via de Footbar app.

Compatibiliteit

Geschikt voor voetbal met 11, met 5, met 7, voor zaalvoetbal, training en hardlopen.

gebruiksgemak

Makkelijk in gebruik dankzij de eenvoudige en gebruiksvriendelijke app.

Lichtgewicht

Ultralicht (9 gram), de sensor plaats je op de kuit van je dominante been

Autonomie

De batterij gaat tot 6 uur mee en is oplaadbaar via de meegeleverde usb-adapter.

Technische informatie

Een buitengewone technologie!

De Footbar sensor detecteert en registreert de bewegingen van je been aan de hand van een snelheidsmeter. Daarna komt de AI in actie. Deze tracker begrijpt alles wat je doet op het veld en zet dat om in ruwe data: aantal afgelegde kilometers, aantal korte of lange passes. Op basis van je prestaties en voltooide uitdagingen geeft ze je scores voor dribbelen, fysieke conditie, passen, verdedigen, snelheid, schieten.
Je hoeft je smartphone niet op zak te hebben!

Footbar Klantenservice

Mocht je problemen hebben met de sensor, neem dan rechtstreeks contact op met FOOTBAR via [email protected]. Het team zal zijn uiterste best doen om het probleem vanop afstand op te lossen.
Mocht dat echter niet mogelijk zijn, dan verwijzen we je naar een Decathlon-winkel in je buurt waar je de sensor kan omruilen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al je vragen of als je assistentie nodig hebt.

Inhoud

De set bevat de FOOTBAR sensor, een textiel band om rond je kuit te bevestigen en een usb-adapter om de batterij op te laden.

Kom alle details over je speelstijl te weten

Afgelegde afstand, reële speeltijd, aantal korte passes, aantal lange passes, trapkracht, verdeling van de gelopen tijd, sprintsnelheid ... de FOOTBAR sensor beoordeelt je prestaties aan de hand van een twaalftal criteria. Dankzij die analyse krijg je een goed inzicht in je speelstijl en kan je jezelf vergelijken met andere voetballers en voetbalsters! Eindelijk kom je te weten of je op Mbappé lijkt of eerder op Jérémy Morel. Daag andere gebruikers uit in de modus kampioenschap.

Veelzijdig en eenvoudig in gebruik

De sensor is geschikt voor elk type voetbal en zowel voor recreatief voetballen als wedstrijden: voetbal met 11, voetbal met 5, zaalvoetbal, voetbaltrainingen ... Je plaatst de ultralichte (9 gram), dunne (11 mm dik) en kleine (37 mm diameter) tracker op de kuit van je dominante been, boven of onder je sok, waar hij absoluut niet hindert tijdens het spelen.

Vereisten

De sensor is comptabiel met iOS vanaf versie 13.0 en Android vanaf versie 5.1. Om hem te gebruiken moet je gewoon de laatste versie van de FOOTBAR app downladen, Bluetooth inschakelen en beschikken over een draadloze verbinding.

Garantie

1

Gewicht

0.15 kg

Reviews