Koken en drinken

Koken en drinken

Bij Decathlon vind je alles om heerlijk te kunnen koken tijdens het kamperen. Van kooksetjes en kooktoestellen tot koeltassen. Verzeker jezelf van een heerlijke maaltijd die je weer kan opeten op onze kampeertafels en stoelen.

Advies nodig?
Handige tips voor de kampeerkeuken
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 42764 reviews

Koken op de camping

Wat is er leuker dan zelf koken op de camping? Wanneer je zelf lekker aan de slag gaat met koken op de camping, kun je waar en wanneer je zelf wilt gaan eten. Bij Decathlon ben je aan het juiste adres voor al jouw kookproducten voor op de camping. Zo hebben wij onder andere kooktoestellen, pannensets en bestek, thermosflessen en koelboxen om het eten goed te bewaren. Graag makkelijk en snel je kookspullen voor op de camping schoonmaken? Onze opvouwbare wasbak neem je makkelijk mee. Er past wel 8 liter water in, dus je kunt hier goed gebruik van maken met het gezin. De wasbak is bestand tegen warm water van max 50 graden. Tijd om te koken op de camping en te genieten!

Van kooktoestellen tot koelboxen

Koken op de camping is toch echt anders dan gewoon gemakkelijk een maaltijd koken in huis. Je hebt veel minder ruimte, minder pannen en je zult toch wat creatiever moeten zijn met minder ingrediënten. Belangrijk is dat je daarbij geschikt kookgerei uitkiest. Als je met een gezin of grote groep op vakantie gaat, gebruik dan één van onze stabiele kooktoestellen. Deze hebben vaak pannendragers, twee vuren en grote branders. Deze staat goed vast en is dus veilig om te gebruiken. Gebruik daarnaast pannen met een antikleeflaag. Om vervolgens je etenswaren goed te bewaren kun je het beste gebruik maken van één van onze koelboxen. Veel van onze koelboxen zijn zo ontwikkeld dat ze tot wel 15 uur lang koel blijven, zonder koelelementen.