Handbal hars

Handbal hars

Handbal hars kopen bij Decathlon. Handbal hars gebruiken handballers voor een betere grip op de bal. Deze handbal hars van Select wordt ook gebruikt door prof spelers. De hars is anti allergeen en is goedgekeurd door de internationale handbal federatie. Handbal hars koop je online of in een van onze winkels. Bekijk ook onze handballen, handbalschoenen en kniebeschermers handbal.
Advies nodig?
Handballen naast het handbalveld!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERKOPER
Prijs
29,15
PROFCARE RESIN 100 ML
SELECT

PROFCARE RESIN 100 ML

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

24,89
Selecteer Handreiniger
SELECT

Selecteer Handreiniger

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

30,01
Spuit hars Select
SELECT

Spuit hars Select

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

4.6/5 Op basis van 30 reviews

Hars kopen handbal

Veel handballers en handbalsters gebruiken hars wanneer zij spelen. Dit hangt vaak er vanaf op welk niveau je speelt. Hoe hoger het niveau, hoe groter de kans dat je met hars gaat spelen. Bij Decathlon verkopen wij Witte Select-hars. Deze is anti-allergeen, goedgekeurd door de IHF en wordt veelal gebruikt door profspelers. Ook in onze winkels is deze hars verkrijgbaar. Weet je niet zo goed of je met hars gaat spelen? Controleer altijd bij jouw vereniging of zij met of zonder spelen.

Waarom hars gebruiken tijdens het handballen?

Niet iedereen speelt met hars. Hoe hoger het niveau, hoe vaker je zult zien dat er met hars gespeeld wordt. Wanneer een handbalteam met hars speelt dan kunnen zij meer met de bal doen. Vanaf de eredivisie is het dan ook verplicht om met hars te spelen, aangezien het het niveau ten goede komt. Daarentegen geeft niet elke speler of speelster de voorkeur aan het handballen met hars.