Fietstruien

Fietstruien

Of je nu een atleet bent of een amateur wielrenner, of zelfs als je je fiets alleen maar gebruikt voor dagelijks woon-werkverkeer, sommige kledingstukken kunnen comfortabel en nuttig zijn. Fietstruien horen tot deze onmisbaarste artikelen. De zogenaamde thermische fietstruien zijn kledingstukken die nu dagelijks door veel mensen worden gebruikt, ook al is het niet voor sportbeoefening. De technische stof die gebruikt wordt is comfortabel en helpt je met je winter fietskleding de kou te trotseren zonder te veel lagen te dragen.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
€74,95 -50%
€37,00
€54,95 -36%
€35,00
€59,95 -36%
€38,00
€59,95
€54,95 -36%
€35,00
€59,90 -63%
€22,00
4.5/5 Op basis van 2337 reviews

Een fietstrui met lange mouwen om de kou te trotseren

Het leven van een fietser is een constant aanpassen van kledinglagen om de perfecte combinatie te vinden om op veranderingen in temperatuur te reageren. Jassen en vesten kunnen je helpen balans te vinden, maar het meest onmisbare: een fietstrui met lange mouwen. Het tussenseizoen is het perfecte moment voor de fietstrui met lange mouwen, die in het voor- en najaar vaak de voorkeur krijgt boven mouwloze en fietstruien met korte mouwen. Weg of offroad maakt geen verschil. Een goede fietstrui blinkt zowel uit op asfalt als op ruwe trails. De fietstruien voor MTB en BMW hebben een comfortabele pasvorm waarin beschermers kunnen worden aangebracht. Meestal hebben fietstruien met lange mouwen een volledige ritssluiting en siliconen inzetstukken die voor maximale stabiliteit zorgen. Bovendien moet een fietstrui van goede kwaliteit met lange mouwen de noodzakelijke reflecterende banden bevatten, zodat je niet onopgemerkt blijft, zelfs wanneer het minder licht wordt. Dit type en nog veel meer bieden de modellen die beschikbaar zijn bij Decathlon.

De eigenschappen van thermische wielertruien zijn bekend: ze kunnen warmte en vocht afvoeren zonder nat te worden en bovendien de lichaamswarmte reguleren. Het belangrijkste is dat je thermische zomer- en winter fietstruien niet door elkaar haalt.

Hippe fietstruien voor kinderen

Fietsen heeft een hoge vlucht genomen, dus geven oudere kinderen hun passie door aan jongere kinderen. Om kinderen volop van het fietsen te laten genieten, zijn er speciaal voor kinderen fietstruien ontwikkeld. Jongere kinderen kunnen zo op de fiets in comfortabele kleding in een goed zittende pasvorm met aantrekkelijke kleuren. Precies afgestemd, zodat je kind genoeg bewegingsvrijheid heeft tijdens het fietsen. Fietskleding van goede kwaliteit kopen voor jongens en meisjes betekent dat je je kinderen ten volle van hun passie laat genieten! Deze uitrusting is ontworpen met speciale stoffen die lichtheid en elasticiteit combineren. De technische kenmerken van fietstruien voor kinderen bieden meer aerodynamica en verminderen de windweerstand.

De fietstrui voor kinderen is vochtregulerend en zorgt ervoor dat het lichaam van je kinderen onder alle omstandigheden op de juiste temperatuur blijft. Het is van belang dat kinderen fietstruitjes hebben waarmee transpiratievocht snel kan worden afgevoerd, zodat ze zich zo comfortabel mogelijk voelen. Als je je kind bij erg warm weer in een katoenen T-shirt stopt, zal het T-shirt snel nat worden. Met een geschikte fietstrui kan je kind de hele rit er volop van genieten. Decathlon biedt de ideale fietstruien die het zweet gelijkmatig afvoeren.