Badpak grote maat

Badpak grote maat

Een badpak in grote maat koop je bij Decathlon. We hebben badkleding, tankini's en bikini's in grote maten met de beste prijs-kwalitiet. Onze plus size badpakken zijn beschikbaar in maat 39-54. We vinden het belangrijk dat iedereen, ook dames met een maatje meer kunnen sporten. Voor extra comfort hebben we badpakken met een grote cup. We hebben ook corrigerende badpakken. Bekijk al onze zwemkleding voor meer.

Advies nodig?
Welk badpak past bij mij?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Sport
Merk
Maat
Sticker
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 26087 reviews

Een badpak in een grote maat koop je bij Decathlon

Heb je een maatje meer en, maar weet je niet waar je een badpak in een grote maat kunt kopen? Zoek niet verder! We hebben badpakken in een grote maten te koop van de merken Nabaiji en Olaian. We vinden het belangrijk dat iedereen van de voordelen van zwemmen kan genieten. Daarom hebben we een ruim assortiment plus size badpakken voor dames. Wij verkopen badpakken in grote maten tot wel maat 54. Niet alleen hebben we badpakken in een grote maat, er zijn ook tankini’s in een grote maat en is er een ruim assortiment aan grote maten zwemkleding. Welke (water)activiteit je ook wilt gaan doen, je kunt met onze plus size badmode zwemmen, surfen, snorkelen en verschillende aquagym activiteiten beoefenen. Al onze grote maten badpakken zijn vanaf minimaal maat 46 beschikbaar. Houd er rekening mee dat onze zwemkleding over het algemeen kleiner valt. Het is aan te raden om 1 of 2 maten groter te bestellen. Dit geldt ook voor onze zwemkleding in grote maten.

Een badpak voor een grote cup maat

Heb je een grote cupmaat en zoek je een badpak? Dan ben je op zoek naar een badpak dat voldoende ondersteuning biedt. De badpakken van Nabaiji en Olaian passen altijd tot en met cupmaat D. Onze badpakken special voor grote (cup)maten zullen ook passen voor dames met een cupmaat E, F of G. Een badpak voor een grote cup heeft uiteraard meer ruimte bij de borsten. Onze badpakken hebben verstelbare bandjes, daarmee kun je het badpak zo stellen dat het goed past bij jouw lichaam. Wil je liever geen voorgevormde cups? Kies dan voor een badpak die dit niet heeft of een badpak waarbij je de cups kunt verwijderen. Koop jouw badpak met een grote cupmaat voordelig bij Decathlon! We hebben de beste prijs-kwaliteit verhouding.