Reisaccessoires

Reisaccessoires

Ik ga op reis en ik neem mee…reisaccessoires! Zonder reisaccessoires maak je jouw reis minder comfortabel. Dat wil je natuurlijk niet. Bekijk daarom onze reiskussens, zodat je lekker in het vliegtuig of tijdens een lange busrit kunt ontspannen. Neem ook een regenhoes voor je rugzak mee en houd je tas en spullen droog. Maar ook voor andere reisaccessoires ben je bij ons aan het juiste adres, bijvoorbeeld om je reis veiliger en leuker te maken. Bekijk ons assortiment en ontdek het zelf. Ben je nog op zoek naar een goede tas voor je reis? Bekijk ook onze backpacks of reistassen.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Sticker
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 30647 reviews

Reisaccessoires kopen bij Decathlon: online of in onze winkel?

Wil jij reisaccessoires kopen? Ontdek ons assortiment! Bij ons kun je verschillende reisaccessoires kopen. Online of in de winkel, wat jij het prettigst vindt. Je bent welkom in onze 21 Decathlon-winkels, deze liggen verspreid over heel Nederland. Daar staan we voor je klaar om advies te geven en je vragen te beantwoorden. Je kunt de producten zien, aanraken, soms uitproberen en bepalen of je ze wilt kopen. Wil je liever via onze website de reisaccessoires kopen? Geen probleem! Bij het bestellen geef je aan waar je de producten bezorgd wilt hebben. Wil je bijvoorbeeld dat we het pakket voor je afleveren bij een afhaalpunt? Dat kan. Wil je het liever thuisbezorgd hebben? Ook dat kan! We hanteren een retourrecht van 365 dagen. We kunnen het ons niet voorstellen, maar mocht je niet tevreden zijn kun je dus altijd je producten terugsturen naar ons.

Handige reisaccessoires voor een leuke, veilige en comfortabele reis

Ons assortiment zit boordevol handige reisaccessoires die je reis leuker, veiliger en comfortabeler maken. De meeste reizigers kopen bijvoorbeeld een reiskussen voor onderweg. Dit accessoire ondersteunt je hoofd en nek tijdens je lange zit in het vliegtuig, maar ook als je onderweg bent in de auto, bus of trein. Een accessoire dat iedere buitensporter bij zich zou moeten hebben is een EHBO-kit. Dit valt niet alleen in de categorie handige reisaccessoires omdat je jezelf ermee helpt, maar ook kun je medereizigers te hulp schieten. De doos gevuld met kompressen, verband, pleisters en zoutoplossing is je redding in nood van eerste hulp. Ook handige reisaccessoires voor je veiligheid vind je bij ons. Bijvoorbeeld een slotje waarmee je jouw koffer of backpack afsluit, of je ski’s op slot zet. Voorkom diefstal! Maar ook voor leuke reisaccessoires zoals kleurrijke paraplu’s, cameratassen en heuptasjes zit je bij ons goed. Bekijk gerust wat wij aanbieden voor jouw aanstaande reis.