Turnschoenen

Turnschoenen

Ben je op zoek naar nieuwe turnschoenen of gymschoenen? Decathlon heeft een ruime keuze aan turnschoenen voor de beste prijs kwaliteit. Kijk ook eens naar het assortiment turnpakjes en turnbroekjes.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Prijs
4.2/5 Op basis van 5369 reviews

Hoe kies je de juiste schoenen uit de 3 aangeboden soorten?

Voor turnen op school of rustige gymnastiek op vrij harde en koude vloeren raden we canvas turnschoenen aan met een halfstijve zool die goed isoleert van de vloer.Voor toestelturnen is het belangrijk om de grond of de toestellen onder de voeten goed te voelen. Daarom zijn turnschoenen met een soepele zool in microvezel hiervoor meer geschikt.Voor ritmische gymnastiek tot slot raden we demi-pointes aan om je tenen te beschermen.

Waarom turnschoenen dragen bij toestelturnen?

Velen turnen op blote voeten, voor meer comfort en om het toestel beter aan te voelen. Het is echter belangrijk om al op jonge leeftijd de gewoonte aan te nemen om turnschoenen te dragen. In de eerste plaats om hygiënische redenen, om contact met de blote huid te vermijden.En in de tweede plaats voor de grip: turnschoenen zijn beter dan sokken, om te voorkomen dat je uitglijdt.Tot slot om hielpijn te vermijden, veroorzaakt door de ziekte van Sever die kan voorkomen bij kinderen in de groei.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over turnpakjes kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).