Basketbal

Ben jij de volgende LeBron James?

Oefen je dribbles en schoten met het uitgebreide basketbal assortiment van Decathlon. Of je nu binnen of buiten speelt: Decathlon heeft de basketbal spullen in huis om van jou de volgende Stephen Curry of LeBron James te maken!Basketballen

Zonder basketbal kun je niet spelen, natuurlijk, en dus biedt Decathlon jou een uitgebreid assortiment aan basketballen. We hebben voordelige opties voor de recreatieve speler en FIBA gelicenseerde ballen van Tarmak, Spalding en Wilson voor de gevorderde spelers. Kortom: Decathlon heeft de basketbal die bij jou past!

Basketbalpalen en -borden

Basketbal is dé sport die je thuis kunt oefenen! Met de basketbalborden, basketbalpalen of de losse ringen van Decathlon en Tarmak oefen jij jezelf naar het volgende level. Gemakkelijk te installeren en te verstellen en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Daar mikken wij op bij Decathlon!

Basketbal schoenen

Een basketballer heeft behoefte aan stevige schoenen met goede wendbaarheid. Support, demping, bewegingsvrijheid en natuurlijk een strak design: Decathlon heeft de nieuwste basketbalschoenen van Tarmak, Nike en Adidas in huis.

Basketbal kleding

Functionele kleding voor basketbal is een must-have voor elke serieuze speler. Veel bewegingsvrijheid, draagcomfort en natuurlijk een mooi design zorgen voor optimaal spelplezier. Ook voor de recreatieve basketballer en voor de fan hebben we allerlei soorten basketbalkleding in huis van Tarmak, Adidas en Nike.

Spier- en gewrichtsondersteuning

Laat een blessure jouw sportplezier niet verpesten. Vind hier je spier- en gewrichtsondersteuning van Tarmak. Voor alle ledematen, in verschillende niveaus van ondersteuning.De innovatie vanTarmak

Play everywhere! Dat is het motto van Tarmak, het basketbalmerk van Decathlon dat basketbal toegankelijk wil maken voor iedereen. Of je nu een beginner of een gevorderd speler bent: Tarmak en Decathlon hebben alle basketbalspullen voor jou.

Innovatie staat in al onze productontwikkeling voorop. Wij stellen ons voortdurend de vraag: Wat kunnen wij doen om het spelplezier op een gemakkelijke manier te vergroten? Constante verbetering en vernieuwing zijn onze doelen, zonder daarbij prijs en kwaliteit als doel uit het oog te verliezen.


Play Everywhere

Iedereen moet overal en altijd kunnen basketballen! Of dat nu binnen of buiten is, met een groep of in je eentje: Decathlon en Tarmak brengen the game naar je toe.

Comfort & Design

Stevige, lichte schoenen met comfort, stevigheid en een strak design. Lichte kleding met een goede pasvorm. Decathlon en Tarmak maken kwalitatieve producten met enorm comfort en mooie ontwerpen!

Innovatie

Decathlon en Tarmak zijn constant bezig de producten en processen te vernieuwen en te verbeteren. Zoals ook met ‘Magic Jam’, de bal die zichzelf kan repareren!


2 producten voor Basketbal

Populaire producten

Tarmak

Basketbalschoenen Shield 500 rood/zwart (heren)

(114)
Tarmak

Linker/rechter compressie kniebandage heren/dames Soft 100 zwart

(3078)