Basketbal

Ben jij de volgende LeBron James?

Oefen je dribbles en schoten met het uitgebreide basketbal assortiment van Decathlon. Of je nu binnen of buiten speelt: Decathlon heeft de basketbal spullen in huis om van jou de volgende Stephen Curry of LeBron James te maken!Basketballen

Zonder basketbal kun je niet spelen, natuurlijk, en dus biedt Decathlon jou een uitgebreid assortiment aan basketballen. We hebben voordelige opties voor de recreatieve speler en FIBA gelicenseerde ballen van Tarmak en Spalding voor de gevorderde spelers. Ballen voor binnen- en buiten verschillende in de mate waarin zij tegen ruwe ondergronden bestand zijn. 'Buiten' ballen hebben een 'R' voor hun naam, kort voor 'Resistance'. Ze zijn gemaakt van dik rubber, om zo langer mee te gaan. De binnenballen, aangeduid met 'BT', zijn van kunstleer gemaakt, met een duurzame binnenbal die langer druk behoud. Deze voelen als de competitieballen waar je gewend aan bent, met de B900 als ultieme wedstrijdbal. Dus wat jouw spelniveau ook is, of je nu binnen of buiten speelt: Decathlon heeft de basketbal die bij jou past!

Basketbalpalen en -borden

Basketbal is dé sport die je thuis kunt oefenen! Met de basketbalborden, basketbalpalen of de losse ringen van Decathlon en Tarmak oefen jij jezelf naar het volgende level. Gemakkelijk te installeren en te verstellen en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Daar mikken wij op bij Decathlon!
De baskets in 'Easy' serie zijn snel te installeren en zonder gereedschap in hoogte te verstellen. Voor de andere borden geldt dat deze iets meer moeite kosten om in elkaar te zetten. Ontdek vooral ook de draagbare artikelen. Wij proberen basketbal overal mogelijk te maken. Zelfs op het strand!

Basketbal schoenen

Een basketballer heeft behoefte aan stevige schoenen met goede wendbaarheid. Support, demping, bewegingsvrijheid en natuurlijk een strak design: Decathlon heeft de nieuwste basketbalschoenen van Tarmak in huis. Kies voor de Protect 100 of de Shield 300 als je net begint met de sport en het spel nog ontdekt. De Shield 500 is de stevigste schoen van ons assortiment: Ideaal voor centers! Guards en forwards zijn waarschijnlijk het best geholpen met de SC 500, verkrijgbaar in een mid-hoog én een hoog model. Deze schoen heeft de meeste demping, maar is lichter dan de Shield 500.

Basketbal kleding

Functionele kleding voor basketbal is een must-have voor elke serieuze speler. Veel bewegingsvrijheid, draagcomfort en natuurlijk een mooi design zorgen voor optimaal spelplezier. Ook voor de recreatieve basketballer en voor de fan hebben we allerlei soorten basketbalkleding in huis van Tarmak en Nike. De nieuwe collecties voor de zomer van 2019 zijn nu beschikbaar in de shop!

Spier- en gewrichtsondersteuning

Laat een blessure jouw sportplezier niet verpesten. Vind hier je spier- en gewrichtsondersteuning van Tarmak. Voor alle ledematen, in verschillende niveaus van ondersteuning. De 'Soft' series werken preventief: De compressie van deze producten begeleidt jouw gewrichten in een juist bewegingspatroon. Zo voorkom je bijvoorbeeld zo goed mogelijk verstuikingen bij een foute landing. De 'Strong' producten zijn ontworpen voor hen die ná een blessure, terug aan het sporten willen. Dus heb je nog enige discomfort, een beetje pijn, en wil je toch sporten? Bekijk dan onze 'Strong' producten.3 producten voor Basketbal

Populaire producten

Tarmak

Basketbalpaal B700 Pro (2.40 - 3.05 meter)

(61)
Tarmak

Basketbalpaal B200 Easy (1.60 - 2.20 meter)

(233)
Tarmak

Basketbal BT900 - Fiba goedgekeurd (maat 7)

(23)

Sportadvies