Basketbalkleding

Basketbalkleding

Ben jij op zoek naar basketbalkleding? Tarmak en Decathlon maken (omkeerbare) shirts, korte broeken, lange broeken en accessoires voor alle spelers op elk niveau. Strakke designs, bewegingsvrijheid en comfort staan in de ontwerpen centraal. Elders in de webshop vind je basketbalschoenen. Neem vooral ook een kijkje bij de onderkleding, sleeves en protectie.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 3585 reviews

Basketbalkleding Decathlon

Speel je regelmatig basketbal of speel je zo nu en dan een potje met je vrienden? Dan is fatsoenlijke basketbalkleding geen overbodige luxe.Ons basketbalmerk Tarmak heeft een ruim assortiment basketbalkleding met genoeg keuze om een volledig basketbaltenue van top tot teen samen te stellen. Al kan je natuurlijk ook prima bij ons terecht als je alleen op zoek bent naar een basketbalshirt of shorts.

Waarom speciale basketbalkleding?

Basketbal is een dynamische sport, met veel verschillende maar specifieke bewegingen die je vrijuit moet kunnen maken. Het laatste wat je wil is dat je in je bewegen beperkt wordt door je kleding. De basketbalsport vraagt daarom specifieke outfits. Decathlon en Tarmak doen voortdurend hun best voorop te lopen in de ontwikkelingen wat betreft ontwerp en designs zodat we onze kleding zo goed mogelijk af kunnen stemmen op de sport. In onze online basketbalshop vind je daarom een brede selectie basketbal shorts en basketbal shirts. Het zachte en lichte materiaal van de kleding vergemakkelijkt je bewegingen. Uiteraard hebben wij zowel basketbalkleding voor heren als voor dames, voor jong en oud.

Basketbalschoenen voor elk niveau

Basketbalschoenen zijn een must have voor elke beoefenaar van deze sport. Ze bieden een goede mix van comfort, demping, stevigheid en natuurlijk design! De basketbalschoenen van Tarmak zijn geschikt voor alle spelers. Van elk niveau, op elke ondergrond.

Accessoires voor basketbalspelers

Naast de vele basketbalshirts en basketbalshorts biedt Decathlon verschillende accessoires om deze sport te beoefenen. Alles begint natuurlijk met de basketbal zelf, maar je kunt bij ons ook terecht voor basketbalpalen, basketbalborden, basketbalringen en allerhande méér accessoires.