Sport BH grote maten

Sport BH grote maten

Wil je een sport bh in grote maat kopen? We hebben diverse ondersteunende sport bh's, ook met een grote cup maat. We hebben sport bh's, ook in cupmaat D, E, f, G/H. Bekijk ook onze bikini's in grote maten en onze hele collectie sportkleding in grote maten. Koop jouw sport bh met grote cup maat bij Decathlon.

Advies nodig?
Wij hebben sportkleding voor iedereen!
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
‪BH TYPE‬
‪TYPE CUP‬
Merk
Sport
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 9765 reviews

Sport BH in grote maten kopen bij Decathlon

Ben jij opzoek naar een sport bh voor een grotere cup maat? Wij hebben sportbh’s ontwikkeld die veel ondersteuning bieden voor vrouwen met grotere borsten die niet belemmerd willen worden tijdens een intensieve workout. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn, en je misschien zelfs kan gaan tegenhouden om te gaan sporten. Onze missie is om sport toegankelijk te maken voor iedereen, en daar horen sportbeha's met een grotere cupmaat natuurlijk ook bij. Vind hier ook de pagina met alle sport bh’s of alle fitness bh’s.

Sport BH;s met een grote cup

Vaak worden sport bh’s alleen in kleinere maten aangeboden, dat is ontzettend jammer want dat kan betekenen dat de dames met een grotere cupmaat geen geschikte bh kunnen vinden. Sommige winkels bieden wel sport bh’s met grote cup aan maar tegen een zeer ongunstige prijs. Bij Decathlon houden we de prijzen laag zodat iedereen een sportbh bij ons kan kopen. Onze cupmaten gaan tot 5x XL, dit staat ongeveer gelijk aan cup E/F.

Wat is een fijne sport BH voor grote maten?

Tijdens je workout wil je je zelfverzekerd en comfortabel voelen, daarom bieden wij een ruim assortiment aan grote maten sport BH’s aan. Een goede bh kan ervoor zorgen dat jij zonder pijn een rondje kan hardlopen of een HIIT workout kan voltooien. Het is ook heel persoonlijk wat voor soort BH je fijn vind om te dragen. Sommige vinden meer ondersteuning fijn door middel van een beugel prettig, andere vinden een voorgevormde sportbeha weer lekkerder zitten. De juiste bh is daarom cruciaal. Je kunt onze sport BH’s in een winkel passen. Je kunt het ook thuis laten bezorgen om te passen. Mocht de sport BH’s niet goed passen, kun je deze tot 1 jaar na aankoop gratis retourneren.