Golfclubs

Golfclubs

Op zoek naar golfclubs? Bij Decathlon hebben alles wat je nodig hebt om te kunnen golfen, van een golfset tot alle losse golfclubs zoals een golf driver, golf, irons en golf putters. Voor meer informatie over bepaalde golfclubs zie onze golfclub informatiegids. Bekijk ook onze golfballen, golfkleding en golftassen en trolley's. Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste maat, klik hier voor meer uitleg.

Advies nodig?
Hoe kies ik mijn golfclub?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERKOPER
Type
Geslacht
‪MORFOLOGIE‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Merk
‪SHAFT FLEXIBILITEIT‬
‪TYPE SHAFT‬
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 3421 reviews

Golfclubs bij Decathlon

Bij Decathlon hebben we alles wat je nodig hebt om te golfen. We hebben merken zoals Titleist, Callaway, Ping, Odyssey, Cleveland, Taylor made en natuurlijk Inesis. Het golfmerk van Decathlon voor iedere golfer. Inesis richt zich op de grooste groep golfers (>10 hcp), met al onze spullen kan iedereen tot handicap 10 spelen. Voor spelers met een betere handicap hebben bepaalde producten zoals bijvoorbeeld onze golfbal "Inesis 920 soft", ook genoeg om te kunnen slagen bij Decathlon.

Golf Irons

Onze golfwinkel heeft een ruim assortiment voor golfclubs. Hier vind je losse ijzers en complete sets van de PW tot en met de iron 5. Mocht je een golfclubs missen of ben je die verloren kan je van Inesis losse clubs kopen. Ben je meer opzoek naar een club voor op de tee, dan zit je goed. We hebben hier ook drivers, woods/houten en hybrides. Voor de beginnende golfer tot en met de ervaren golfer. Golfclubs hebben we onder andere van Callaway, Taylor Made, Titleist en Ping. Voor meer informatie over golfclubs verwijzen we je graag door naar onze golfclubs informatiegids.

Golfsets

Bij decathlon ben je op het juiste adres voor golfkits, voor heren, dames en kinderen zijn er golfsets. Dit zijn complete golfsets waarmee je meteen kan beginnen. De golfsets van Decathlon hebben 7 clubs, zodat je elke afstand kan overbruggen en met niet te moeililjke clubs. Je kan voortaan de clubs los van de golftas kiezen zodat je het zelf samen kan stellen. Ideaal voor een golfer die begint met golfen en meteen aan de slag wil.

Golfputters

Een van de belangrijkste club in je tas, de putter. Hiermee maak je gemiddeld 36 putts per ronde, zeker dus een club die wat aandacht verdiend. Bij onze golfwinkel ben je aan het juiste adres voor een ruime keuze aan golfputters. We hebben putters van onder andere Inesis, Callaway, Taylor Made, Cleveland, Ping, Scotty Cameron (Titleist) en Odyssey. Er zijn klassieke putters (blade putter) en mallet putters, met een ronde achterkant voor mee vergevingsgezindheid. Als je advies nodig hebt, helpen we je natuurlijk graag verder.

Golfwedges

Bij Decathlon hebben we verschillende wedges voor zowel dames als heren. We hebben links- en rechtshandige wedges, en wedges voor zowel beginnende golfers als ervaren golfers. Vind hier makkelijk een geschikte wedge om rond de greens slagen te winnen. Voor meer informatie over wedges en andere golfclubs verwijzen we je graag door naar onze golfclubs informatiegids.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Heeft u nog vragen over golftassen of trolley's dan kunt u altijd terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

De levering van je golfspullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en leveringen, je kan de producten ook laten leveren in één van onze winkels en daar ophalen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).