Trimvesten & Ademautomaten

Trimvesten & Ademautomaten

Duiken kan uiteraard niet zonder een trimvest en ademautomaat. Bij Decathlon hebben we verschillende trimvesten en ademautomaten van Subea, Cressi en Maris. Duikproducten koop je bij Decathlon!

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.4/5 Op basis van 498 reviews

TRIMVEST KOPEN

Wil je een nieuw trimvest kopen? Decathlon heeft trimvesten van Cressi, Mares en Subea. Elke duiker heeft een trimvest (ook wel buoyancy compensator genoemd) nodig om te kunnen duiken. Decathlon heeft duikvesten, met zakken om jouw duiklood in te stoppen. Hierdoor heb je minder lood aan je loodgordel nodig.

REIS TRIMVEST

Voor alle duikers die graag op reis gaan om te duiken heeft Cressi een reistrimvest ontwikkeld. Dit trimvest weegt slechts 2,2 kg en is hiermee eenvoudig mee te nemen op een duikvakantie.

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Het is belangrijk om een trimvest te kopen dat goed past. Om zeker van een goede pasvorm te zijn kun je jouw nieuwe trimvest het best in een Decathlonwinkel passen. Hier geven onze duikexperts jou graag advies. Indien dit niet modelijk is kun je er ook voor kiezen om het trimvest online te bestellen en thuis te passen. Indien het product niet aan jouw verwachtingen voldoet, mag je het gratis retourneren tot 365 dagen na aankoop.

LEVERING VAN JOUW TRIMVEST

Wanneer je een trimvest online besteld, kun je met verschillende betaalwijze afrekenen. Mocht het trimvest niet aan jouw verwachtingen voldoen, kun je het product tot 1 jaar na aankoop (met de Decathlon sportpas) gratis reourneren .