SUBEA

Mondstuk voor ademautomaat, voor dames/kinderen monodensiteit blauw

€4,99
Ref. : 8385469

De teams van Subea ontwikkelden een mondstuk speciaal voor personen met een smallere kaak!

Een uitstekend, anatomisch mondstuk, ontwikkeld in samenwerking met orthodontisten, om het oude mondstuk van een ademautomaat van dames of kinderen te vervangen.

Kleur: LICHTBLAUW

Aantal:
Bezorging:

12 tot 14 dagen

Productvoordelen

Mondcomfort

Exclusief anatomisch mondstuk ontwikkeld in samenwerking met orthodontisten.

Vlotte montage / demontage

Past op elke ademautomaat. Vastzetten met een spanbeugel.

Technische informatie

De ademautomaten van Subea: exclusief anatomisch mondstuk!

Deze mondstukken werden ontworpen om een uitstekend comfort te bieden dankzij hun anatomische vorm, ontwikkeld samen met orthodontisten. De exclusieve vorm van dit mondstuk maakt het gemakkelijker om het in de mond te houden dankzij de vleugels aan het gehemelte, de tongsteun, de verschillende diktes van het materiaal (mono- of bidensiteit) die rekening houdt met de sluithoek van de kaak.

Onderhoudstips

Om de garantie te behouden, raadt Subea aan om de ademautomaat regelmatig te laten controleren en onderhouden na 100 duiksessies, een intensief seizoen of lange tijd van inactiviteit.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Chassis 100% Siliconen

VOORRAADADVIES

Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen uit de buurt van ozonproducerende bronnen. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Om te duiken heb je een duikbrevet nodig.

TESTS

Alle automaten werden ontwikkeld door middel van gebruikstests en praktische tests (statische, dynamische en biomechanische analyse) in samenwerking met DAN Europe, als deskundige en onafhankelijk consultant.

Goedgekeurd door

Onze technische partner: Planet Océan, een duikcentrum met 5 PADI-sterren dat gevestigd is bij Tribord. Het centrum gebruikt het hele jaar door Tribord-materiaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van Tribord: van bij het ontwerp met de productmanager, designers en ingenieurs, tot het uitproberen van de prototypes en de tests voor langdurig gebruik met zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook