SUBEA

2 slangbeschermers SCD diepzeeduiken

€7,99
Ref. : 8334356

Hulzen om over de slangen van een ademautomaat te schuiven, om slijtage te beperken en de levensduur van de slangen te verlengen.

Onze ingenieurs van Subea hebben deze beschermer ontwikkeld om de uiteinden van de slangen op je ademautomaat te beschermen.

Aantal:

Bezorging:

6 tot 8 dagen

Winkelvoorraad

PRODUCTVOORDELEN

Vlotte montage / demontage

Over de slangen van een ademautomaat te schuiven, past altijd.

Modulariteit

Verlengt de levensduur van de slangen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Tips om de slangbeschermers te vervangen

Wanneer je de slangbeschermers wil vervangen, raden wij aan om ze eerst een paar minuten in kokend water onder te dompelen. Zo worden ze zachter en kun je ze gemakkelijker over de slang schuiven of eraf halen.

Revisie van ademautomaten

Subea-Tribord raadt aan om je ademautomaat om de twee jaar te laten reviseren en minstens één keer per jaar te onderwerpen aan een visuele controle. Beide controles moeten gebeuren door een werkplaats die erkend is door Subea-Tribord.
Na een bijzonder intensief seizoen (meer dan 100 duiken) of een lange periode van inactiviteit wordt een revisie eveneens aanbevolen.

Onderhoud van ademautomaten

Gebruik nooit solventen of producten op basis van koolwaterstoffen om zelf je ademautomaat te reinigen of te smeren. Gebruik nooit een spuitbus, want de drijfgassen kunnen de kunststoffen aantasten.

Garantie op de artikelen

Op de artikelen van Subea-Tribord is 2 jaar garantie (volgens de wetgeving in elk land) te rekenen vanaf de datum van aankoop en 2 jaar garantie bij een verborgen gebrek (volgens de wetgeving in elk land) te rekenen vanaf het moment dat het verborgen gebrek wordt vastgesteld.
Onze artikelen zijn bedoeld voor sportief, niet-professioneel gebruik. Schade veroorzaakt door schokken, een verkeerd gebruik of normale slijtage valt niet onder de garantie.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Vloerbedekking 100%

VOORRAADADVIES

Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen uit de buurt van ozonproducerende bronnen. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Om te duiken heb je een duikbrevet nodig.

TESTS

Onze technische partner: Planet Océan. Dit duikcentrum met 5 PADI-sterren is gevestigd in de buurt van de hoofdzetel van Tribord. Het centrum gebruikt het hele jaar door Tribord-materiaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van Tribord: van bij het ontwerp met de productmanager, designers en ingenieurs, tot het uitproberen van de prototypes en de tests voor langdurig gebruik met zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding.

AFBEELDINGEN

2 slangbeschermers SCD diepzeeduiken
2 slangbeschermers SCD diepzeeduiken
2 slangbeschermers SCD diepzeeduiken

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook