Ruiteruitrusting

Ruiteruitrusting

Ben je op zoek naar een professionele ruiteruitrusting? Bekijk hier onze paardrijcaps, paardrijlaarzen, zwepen en nog veel meer. Ontdek ook onze paardrijkleding, paardenuitrusting en paardenverzorgings artikelen.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Sticker
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 24388 reviews

Ruiteruitrusting is de eerste stap naar plezierig en comfortabel paardrijden.

Paardrijden betekent dat je voor je paard zorgt wanneer hij aan het werk is, maar ook tijdens de rust periodes. Naast alle verschillende accessoires die zijn ontworpen voor je paard, is het ook goed om op je eigen uitrusting te letten. Bij Decathlon willen we ervoor zorgen dat je onder de beste omstandigheden volledig kunt genieten van je passie.

Je eerste ruitersport outfit!

Decathlon beveelt aan om je boodschappenlijstje te beginnen met je eigen ruiteroutfit. Van jodhpurs tot paardrijlaarzen, alles wat je kiest moet zo comfortabel mogelijk zijn en toch inspelen op de vele vereisten van je favoriete discipline. Decathlon heeft veel sportadviezen, zoals "Hoe kies je je JODHPURS?". Dit onderdeel van je ruiteroutfit moet duurzaam genoeg zijn om veel wrijving te weerstaan, maar het moet ook comfortabel genoeg zijn als je veel tijd in het zadel wilt doorbrengen.

Musthave ruitersport uitrusting om één te worden met je paard.

Beoordeel een combinatie niet alleen op de looks: alleen omdat je er goed uitziet, wordt je nog niet meteen een geweldige ruiter. Naast kleding, zijn er ook genoeg andere gebieden waarbij je kan profiteren van de expertise van Decathlon. Ontdek onze sportadviezen en lees veel tips over de omgang met je paard én je spullen. Vergeet ten slotte niet om jezelf aan te kleden met alle beschermende uitrusting die je nodig hebt, van een helm tot bodyprotector en paardrijlaarzen. Als je zelf lekker en veilig in je vel zit, kun je al je aandacht richten op je paard.

Advies op maat van Decathlon sport experts

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over ruiteruitrusting kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen.