Reistassen

Reistassen

Ga je binnenkort op reis? Of ben je gewoon op zoek naar een grote tas? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Onze reistassen hebben diverse maten, gebaseerd op inhoud uitgedrukt in liters. De grootste reistas die wij aanbieden gaat tot wel 120 liter. Naast tassen voor op de rug, hebben wij ook tassen op wieltjes. Reis je liever met een echte backpack? Bekijk dan ook eens ons backpack assortiment.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
‪INHOUD‬
‪AANTAL VAKKEN‬
‪OPTIES‬
‪Vouwbaar‬
‪WATERDICHT‬
‪gewicht (in g)‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 9798 reviews

Grote reistas

Ben je op zoek naar een grote reistas? Bij Decathlon koop je een reistas zowel online als in een van onze fysieke winkels. Bij Decathlon bieden we grote reistassen aan tot wel 120 liter. Of je nou op vakantie gaat of veel materiaal voor je sport moet vervoeren, onze tassen zijn groot genoeg. Al onze reistassen hebben naast een hoofdvak ook één of meerdere zijvakken. Hierdoor kun je jouw kleding en/of sportmateriaal op een zo efficiënt mogelijke manier inpakken. Tot slot zijn bijna al onze reistassen waterdicht, waardoor de inhoud beschermd blijft tegen bijvoorbeeld regen. Wil je jouw reistas extra beschermen, kijk dan eens naar ons assortiment transporthoezen.

Reistas op wielen

Geen zin om een tas de hele tijd op je rug te moeten dragen? Of om met je bagage te moeten sjouwen? Bij Decathlon kun je daarom ook reistassen op wieltjes kopen. Ideaal voor een sportactiviteit of een weekendje weg. Zo hebben onze reistassen namelijk een sportief uiterlijk en zijn voorzien van twee wielen aan de achterzijde van de reistas. Dankzij het handvat en de wieltjes kan kleding en/of sportmateriaal makkelijk vervoerd worden. Bij alle trolleys zitten de handvatten aan de korte zijde, waardoor de tas ook nog makkelijk te dragen is. Bang om je reistas onbeheerd achter te laten? Ook hebben wij allerlei hangsloten, zodat je op vakantie onbezorgd op pad kan gaan!