Stappentellers

Stappentellers

Wil jij precies weten hoeveel stappen je op een dag zet? Ben jij iemand die bewust wil zijn van de hoeveelheid beweging die je op een dag hebt? Of zoek je een extra duwtje in de rug om actief te zijn? Dan is een stappenteller iets voor jou. Met een stappenteller meet je het aantal stappen en de afstand die je aflegt. Zo houd je precies bij hoe gezond jij beweegt. Tel niet zelf, laat een stappenteller het werk doen! Lekker naar muziek luisteren tijdens het wandelen? Bekijk ook onze oordopjes.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Prijs
4/5 Op basis van 2117 reviews

Onze soorten stappentellers

Wat is jouw doel? Onderzoekers raden aan om ongeveer 10.000 stappen per dag te zetten om gezond te leven, in ieder geval minimaal 7000. Stappentellers helpen je om je doel in de gaten te houden door het tellen van jouw gezette stappen op een dag. Het kleine apparaatje berekent daarnaast ook je calorieverbruik en de snelheid van jouw wandeling. De stappentellers bevestig je met een clip aan je broek, shirt of tas, of een andere plek waar jij het apparaat fijn vindt zitten. Ook zijn er wandelhorloges die tegelijkertijd dienen als stappentellers, deze bevestig je met het bandje om je pols. Het voordeel van de verschillende soorten stappentellers is dat je zelf kunt kiezen welke vorm bij jou en/of je kind past. Zo worden jullie samen gemotiveerd om te bewegen.

Een stappenteller kopen bij Decathlon

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt: “Waar kan ik een stappenteller kopen?” Bij Decathlon vind je de stappenteller die het beste bij jou past. Bij ons kun je namelijk een stappenteller kopen in elk budget. Van goedkope apparaatjes tot tellers in een duurdere prijsklasse. Van iedere stappenteller die wij aanbieden kun je een goede prijs-kwaliteitverhouding verwachten. Bekijk ons assortiment online en bestel gemakkelijk jouw nieuwe stappenteller. Kun je moeilijk een keuze maken bij het stappenteller kopen? Je bent welkom om in een van onze 21 winkels langs te komen voor advies. Tip: is het mogelijk om lopend te komen? Pak de benenwagen en scoor alvast die stappen voor je dagelijkse doel!