Golfballen

Golfballen

Golfballen kopen? Decathlon heeft een ruime keuze aan golfballen voor de beste prijs en voor spelers van alle niveaus. Naast ons eigen merk Inesis verkopen wij o.a. Titleist golfballen en Callaway golfballen maar ook Srixon golfballen en van het merk Taylormade. De golfer die op zoek is naar gekleurde golfballen zit hier ook goed, de golfbal soft hebben we in vier verschillende kleuren. De Titleist Pro V1 en de Pro V1x golfbal zijn beide uitstekende golfballen tegen een goede prijs. Kijk ook eens naar het assortiment golftees.

Advies nodig?
Hoe kies ik een golfbal?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERKOPER
Merk
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Kleur
Prijs
29,99 -15%
25,49
4.4/5 Op basis van 3775 reviews

Golfballen

Golfballen kopen doe je bij Decathlon! Waarom? Bij ons koop je golfballen van verschillende merken, zoals Titleist of Callaway. Ook kan je bij ons terecht voor gekleurde golfballen, zoals roze golfballen, om ook bij slechter zicht de golfbal goed te kunnen zien. Zoek je gebruikte golfballen? Dan ben je ook bij Decathlon aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan lakeballs aan om je golf swing mee te oefenen op de driving range. Lakeballs kopen doe je dus ook bij Decathlon!

Titleist Golfballen

Bij ons koop je golfballen van het merk Titleist. De Pro V1 van Titleist wordt gebruikt door golfspelers op de Tour. Deze golfbal heeft 3 lagen waardoor die op de kleinere afstanden meer spin genereert en daardoor heb je meer controle en zal de bal sneller stil liggen op de green. Dit komt door de buitenste laag van de golfbal, de urethaan. Een vergelijkbare bal van Inesis is de Tour 900 ball: ook deze bal heeft 3 lagen waarvan de buitenste laag gemaakt is van urethaan. Naast de Pro V1 verkopen wij ook nog TruFeel van Titleist. Dit is de zachtste bal van Titleist maar bezit geen urethaan. Dit is een goedkopere bal van Titlelist en is een goed alternatief voor als je geen premium tourbal wilt kiezen. Kortom, voor een uitgebreide keuze Titleist golfballen ga je naar Decathlon!

Callaway golfballen

Bij Decathlon verkopen wij naast golfballen van ons eigen merk Inesis ook golfballen van het merk Callaway. Zo koop je hier de Callaway Supersoft golfballen die vanwege de ultra lage compressie de bal meer lengte meegeven. Daarnaast heb je met deze golfballen een gemiddelde grip op de greens. De golfbal bestaat uit 2 lage waarvan de buitenste laag van surlyn is. Dit maakt de bal wat steviger. Een vergelijkbare bal van Inesis zijn de golfballen soft 500. Deze golfbal is ontwikkeld in verschillende kleuren en is goedkoper ten opzichte van de Callaway Supersoft. Wanneer je een gevorderde golfer bent kies je voor deze zachte golfballen. Het blad van een golfclub heeft meer werking op een zachte bal dan op een harde golfbal en hierdoor zal een zachte bal eerder naar links of rechts afwijken indien je niet de juiste techniek hebt. Callaway golfballen koop je bij Decathlon!