Impact vest

Impact vest

Bescherm jezelf met een impact vest tijdens het wakeboarden, kitesurfen, of windsurfen. We hebben impactvesten voor heren, dames en kinderen. Door een impactvest te dragen ben je tijdens het beoefenen van watersoprt beschermd tegen het krijgen van klappen. Onze impactvesten zijn met drijfvermogen. We hebben impactvesten van Jobe, Side On en ons eigen wakeboardmerk. Naast impactvesten hebben we ook zwemvesten. Bekijk ook onze zwemkleding en wetsuits. Koop jouw impact vest voordelig bij Decathlon.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
Vanaf
€89,00 -32%
€59,95
Vanaf
€89,00 -32%
€59,95
Soöruz Lady Watervest REAC
SOÖRUZ

Soöruz Lady Watervest REAC

Verkocht en verstuurd door Soöruz Benelux

€72,00
Vanaf
€129,00 -30%
€89,95
4.4/5 Op basis van 207 reviews

Een impact vest kopen bij Decathlon

Een ruime keuze, goede producten, verschillende kleuren en impact vesten voor zowel dames als heren, daarom koop je bij Decathlon. Door het ruime assortiment zit er altijd iets bij waar jij naar op zoek bent. Of je nou een impact vest zoekt voor het windsurfen, wakeboarden, kitesurfen of waterskiën, wij hebben het. Een impact vest beschermt je bovenlichaam tegen een val in het water maar ook juist voor andere gevaren op het water zoals obstakels en andere watersporters. Ook geeft een impact vest je de stevigheid waarmee je beter in de goede houding kunt staan. De Jobe, Side on en Wakeboarding by Decathlon impact vesten die we bij Decathlon verkopen geven je naast veiligheid voor je vitale organen ook drijfvermogen. Dus wanneer je in het water valt dan blijf je net even wat beter drijven zodat je makkelijker weer opgepikt kan worden door een boot of zelf naar je plank of de kant kunt zwemmen.

Waarvoor gebruik je een impact vest?

Ben je wel eens naar een waterski- of wakeboard baan geweest dan heb je al eens een impact vest gedragen. Op deze banen is het dragen van een impact vest namelijk verplicht. Zo is de veiligheid van de watersporters gegarandeerd en kan je degene snel vinden op de baan. Maar niet alleen op een betaalde baan is het dragen van een impact vest aan te raden. Ook tijdens het wind- en kitesurfen wordt steeds vaker een impact vest gedragen. Niet alleen omdat het een stuk veiliger is maar ook omdat de meeste impact vesten drijfvermogen hebben zodat je makkelijker een veilige plek kunt vinden op je plank of op de kant. Je draagt een impact vest direct op je lichaam of over je wetsuit heen. Er zijn impact vesten met of zonder rits, een impact vest met rits is gemakkelijker aan te trekken maar geeft je wel iets minder flexibiliteit. Bij regelmatig gebruik in zout water dien je je impact vest na elk gebruik af te spoelen met zoet water zodat je vest langer meegaat.