Boogschiet doelen

Boogschiet doelen

Boogschiet doelen kopen? Hier vind je wat je nodig hebt. Bij Decathlon bieden wij allerlei verschillende doelen waar je op kunt richten tijdens het boogschieten. Ook hebben we hier een standaard voor je doelen. Bekijk per sportproduct de specifieke productinformatie en kijk welk doel het beste bij jouw wensen past. Ook voor bijpassende accessoires en bescherming voor boogschieten kun je bij ons terecht.

Advies nodig?
Leer boogschieten met Decathlon!
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.5/5 Op basis van 1785 reviews

BOOGSCHIETEN DOEL KOPEN

Wanneer je gaat boogschieten heb je verschillende attributen nodig. Je hebt waarschijnlijk de handboog en pijlen gekozen die bij jou passen. Maar om te gaan boogschieten wil je natuurlijk een doelwit hebben. Bij Decathlon bieden wij verschillende soorten en maten boogschiet doelen van het merk Geologic en SSA. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de beginnende boogschutter of de ervaren boogschutter. De volgende producten zijn te onderscheiden van elkaar wanneer jij jouw doelwit wilt gaan bepalen:

-Doelpakken

-Blazoenen

-Doelpak standaard

DOELPAK KOPEN BOOGSCHIETEN

Het doel waar op geschoten wordt tijdens het boogschieten wordt het doelpak genoemd. Plastic doelpak is geschikt voor de beginnende boogschutter. Hier kun je met zachte pijlen op schieten, zoals de pijlen met een zuignap. Je kunt van ongeveer 15 meter afstand schieten. Geschikt voor binnen en buiten. Zo kan bijvoorbeeld jouw kind gemakkelijk kennis maken met deze sport. Voor de gevorderde boogschutter kun je een doelpak aanschaffen waar je met een metalen punt op schiet. Het doelpak is redelijk licht, dus gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast zijn er ook doelpakken van stro. Deze zijn ook voor de gevorderde boogschutters. Je kunt van 15 tot 70 meter schieten. Iets zwaarder dan gewicht zijn ze iets lastiger te verplaatsen. Echter zijn de doelpakken van stro wel het beste bestand tegen pijlen die erin geschoten worden. Bij slecht weer is het handig het doelpak naar binnen te verplaatsen of af te dekken met plastic, zodat je er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben!

BLAZOEN KOPEN BOOGSCHIETEN

Een blazoen is een schietschijf die je op je doelpak kunt vastmaken. Hier kun je vervolgens op richten en jezelf uitdagen op verschillende afstanden. De blazoenen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat je kunt testen tot welke afstand jij het beste kunt boogschieten. Hoe verder weg je staat, des te moeilijker het natuurlijk wordt om goed te richten. Met verschillende maten blazoenen kun je van korte tot lange afstanden richten en de verbetering in jouw boogschieten goed blijven inzien!

DOELPAK STANDAARD KOPEN BOOGSCHIETEN

Bij Decathlon bieden wij een doelstandaard speciaal ontworpen om een doelpak gemaakt van stro of schuim te ondersteunen. Het doelstandaard kan een gewicht tot 40 kg dragen. Het product is opvouwbaar en daardoor gemakkelijk te verplaatsen of op te bergen. Je kunt het dus ook met gemak verplaatsen van thuis naar de club waar je aan boogschieten doet. Voor het aanschaffen van de producten kun je altijd vragen stellen aan één van onze medewerkers. De betaalwijze is compleet veilig en de bezorgmethode kun jij zelf kiezen. Bestellingen kunnen gratis geretourneerd worden binnen 365 dagen en bieden een garantie van 2 jaar.