Persoonstenten

Persoonstenten

Ga je alleen kamperen of ben je met meerdere mensen op vakantie? We hebben alle verschillende persoonstenten voor je op een rijtje. Ook staan hier de bekende fresh & black tenten, de pop-up tenten en de opblaasbare tenten tussen. Maak jouw kampeer ervaring compleet met onze slaapzakken en matjes.
Advies nodig?
Hoe kies ik een tent?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪AANTAL PERSONEN‬
‪LEEFRUIMTE‬
‪AANTAL RUIMTES‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 26602 reviews

Meerdere persoons tenten in verschillende formaten

Compleet assortiment tenttapijtBen jij op zoek naar een feesttent bij Decathlon dan ben je hier ook aan het goede adres. De feesttenten die wij aanbieden zijn voor meerdere personen. Zo hebben wij schuiltenten of luifel tenten. Zo kan jij altijd een feestje bouwen. Ook zijn onze feesttenten prima geschikt voor festivals. Mis geen feest meer door de tenten van Decathlon.

Persoons tenten koop je samen met een tenttapijt

Compleet assortiment tenttapijtNadat je een goedkope tent hebt gekocht is het belangrijk om een goed ademend tenttapijt aan te schaffen. Dit is namelijk beter voor het gras en dus voor de natuur. Een goed tenttapijt beschermt de bodem van je tent. Het tenttapijt werkt dan als een trechter als het regent. Als je jouw tent open hebt staan voert dit tenttapijt dit water sneller af. Wat natuurlijk een groot voordeel is.Onze tenttapijten zijn niet duur, maar wel voor een goede prijs.