Kinderfiets

Category image

Bij Decathlon hebben we een ruim assortiment aan kinderfietsen met diverse wielmaten: 14 inch, 16 inch, 20 inch en 24inch. Ben je opzoek naar een crossfiets of juist een nette stadsfiets voor kinderen dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. Kinderfietsen kopen doe je bij Decathlon. Wil je gezellig met je kinderen mee fietsen? Dan kun je natuurlijk kiezen voor een stadsfiets of elektrische fiets.

Filter
Terug naar artikelen
Filteren op
Merk
Kleur
Prijs
37 Artikelen
2 kleuren
€17999

€12999

€15999

€5499

€24999

€16999

€19999

€15999

€9999

2 kleuren
€11999

€13999

€12999

€8499

€15999

€22999

€19999

€9999

2 kleuren
€17999

€8499

€7999

Nieuw
€29999

€8499

2 kleuren
€9999

€4499

€4499

€2999

€4999

€2999

2 kleuren
€16999

€5499

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

€8499

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

€24999

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

4.5/5 Op basis van 377 reviews

Hoe kies ik de juiste kinderfiets?

Bij Decathlon hebben we een ruim assortiment aan driewielers, balanceerfietsen en kinderfietsen met zijwieltjes. De driewielers zijn voornamelijk geschikt voor de allerkleinsten onder ons en dit zijn eigenlijk de klassieke kinderfietsjes.De balanceerfietsen of loopfietsen zonder pedalen zijn geschikt voor het oefenen van het evenwicht en voordat het echt werk begint kunnen je kinderen nog eens goed oefenen op onze kinderfietsjes met zijwieltjes.

Welke fiets is het beste voor kinderen onder de vier jaar?

Kinderen tot vier jaar kunnen op een groot aantal manieren het plezier van het fietsen ontdekken. De belangrijkste prioriteiten bij het kiezen van een fiets voor een kind zijn comfort en veiligheid. Je kunt er dus zorg voor te dragen dat je een fiets kiest waarvan de grootte en de aanbeveling wat betreft de leeftijd passen bij de jonge fietsertjes. Hoe geschikter de fiets, hoe sneller ze leren fietsen en hoe meer plezier ze eraan zullen beleven. Om je kind zo lang mogelijk te laten genieten van zijn fiets, is het verstandig om ervoor te zorgen dat het zadel en het stuur in hoogte verstelbaar zijn. Kinderfietsen van b’Twin zijn ontworpen met het belang van kinderen in het achterhoofd. De fietsen zorgen voor een combinatie van comfort en veiligheid terwijl ze leren fietsen. Dankzij dit gevoel van veiligheid groeit het vertrouwen van je kind!

Om het fietsen zo veilig mogelijk te maken voor je kinderen, adviseren wij om de juiste beschermende accessoires (fietshelm) aan te schaffen. Ook zijn de speciale kinderaccessoires zoals een fietsbel en een speelgoedmandje belangrijk voor de veiligheid en kunnen tevens het plezier vergroten.

Welke fietsaccessoires zijn belangrijk op een kinderfiets?

Er zijn tal van accessoires verkrijgbaar voor het aanpassen van kinderfietsen waardoor de fiets voornamelijk veiliger wordt. Met een bel kun je eenvoudig laten horen aan andere weggebruikers dat je in de buurt bent en een mandje op de fiets zorgt ervoor dat je eenvoudig bagage kunt meenemen. Ook is kleding erg belangrijk als het gaat om veiligheid. Een opvallende gele jas vergroot de zichtbaarheid en verlichting is een must have om in het donker zichtbaar te zijn. Voor de beginnende fietsertjes zijn zijwieltjes een belangrijke tool om vertrouwen te winnen maar bij Decathlon kun je ook terecht voor het opvrolijken van een fiets.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over kinderfietsen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van een kinderfiets

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).