Lorem ipsum

Kinderfietsabonnement

✓ Vanaf €4 per maand ✓ Maandelijks opzegbaar ✓ Wij doen het onderhoud Beschikbaar in onze winkels: Amsterdam Noord, Alkmaar, Breda, Best en Enschede

Een kinderfietsabonnement in 3 stappen

1. Kies een kinderfiets

Kies (online of in één van onze deelnemende winkels*) een kinderfiets

2. Sluit abonnement af in één van onze deelnemende winkels*

Bevestig je gewenste betaalmethode** en teken het contract***

3. Geniet van je kinderfiets

Geniet van je fiets. Indien nodig doen wij het onderhoud

٭Deelnemende winkels: Amsterdam Noord, Alkmaar, Breda, Best en Enschede ٭٭Betalingsmethoden: <b>Let op: alleen Visa en Mastercard. V PAY en Maestro wordt niet geaccepteerd.</b> ٭٭٭<a href="https://rental.decathlon.com/nl/nl/conditions/general-conditions?type=rental" target="_blank"><u>Algemene voorwaarden</u></a>

Geïnteresseerd?

Ga naar één van onze deelnemende winkels (Amsterdam Noord, Alkmaar, Breda, Best en Enschede) of bekijk ons assortiment hieronder.

Waarom een abonnement?

Een abonnement is een toegankelijke manier om aan je kinderfiets te komen. Je hoeft niet te investeren in een nieuwe kinderfiets waar jouw kind snel uit zal groeien en met onze service nemen wij ook eventuele reparaties uit handen. Bovendien hoeven we minder nieuwe fietsen te produceren als een fiets door meerdere mensen gebruikt wordt.

Veelgestelde vragen

Heb je twijfels? Of hulp nodig? Vind antwoord op de meestgestelde vragen

Kinderfiets huren

Het huren van kinderfietsen in plaats van ze te kopen is een slimme keuze voor ouders om verschillende redenen. Kinderen groeien snel, waardoor gehuurde kinderfietsen gemakkelijk kunnen worden aangepast aan hun maat en behoeften. Bovendien bespaar je op de kosten van het kopen van een nieuwe kinderfiets en hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en reparaties, omdat wij daarvoor zorgen. Het huren van een kinderfiets biedt ook variatie en ruimtebesparing. Daarnaast kan jouw kind kiezen voor een ander model kinderfiets als ze dat willen. Hierdoor fietst jouw kind het ene schooljaar op een kinder mountainbike en het jaar daarna op een stoere stadsfiets! Kortom, kinderfiets huren biedt gemak en financiële voordelen voor ouders, terwijl kinderen kunnen genieten van fietsen.

Nieuwe manier van consumeren

Met onderstaande programma's kunnen wij de levensduur van onze producten verlengen. Zo kan je een gebruikt product inruilen voor een giftcard via BuyBack, een product huren of een abonnement nemen via Rental, je product (laten) repareren via Repair en ten slotte tweedehands producten kopen via Second Life.