Lorem ipsum

Ons tweedehands initiatief

Second Life

Wij geven producten een tweede leven. Zo kunnen meer mensen genieten van hetzelfde product en betaal je minder dan voor een nieuw product. Zo maken we sporten toegankelijker.

Wat zijn Second Life producten?

Onze Second Life producten zijn in goede staat, maar kunnen niet meer als nieuw verkocht worden. Bijvoorbeeld omdat het product werd teruggestuurd door klanten, omdat de verpakking mist of omdat het product beschadigd is geraakt tijdens gebruik. Zowel onze partners als wijzelf controleren en testen alle Second Life producten voordat we ze opnieuw aanbieden.

Ontdek onze Second Life producten
Second life

Tot wel 40% minder betalen dan voor een nieuw product!

Geef jij een product een tweede leven, dan profiteer je van een lagere prijs dan de nieuwprijs. De mate van verlaging is afhankelijk van de staat van het artikel. Een beschrijving hiervan vind je op de productpagina. Verder gaat bestellen zoals je van ons gewend bent. Heb je toch nog vragen? Dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Hoe herken je Second Life producten?

De Second Life producten zijn te herkennen aan het groene etiket met de tekst "Second Life". Je vindt ze in onze online Second Life winkel, maar ook in onze fysieke winkels is er telkens een Second Life plek voorzien.

Bekijk onze online Second Life winkel
HERKENNEN VAN SECOND LIFE

Samen zorgen we voor onze producten

Stap voor stap proberen we onze belastende impact op het milieu te verminderen. Dit doen we onder andere door het introduceren van verschillende programma's die de levensduur va onze producten verlengen. Zo verhuren we onze producten, maar bieden we ook BuyBack, Repair en Second Life aan.
Om dit te doen werken hebben we jouw hulp nodig! Dus... Doe je mee?