Lorem ipsum

Ons tweedehands initiatief

Second Life

Wij geven producten een tweede leven. Zo kunnen meer mensen genieten van hetzelfde product en betaal je minder dan voor een nieuw product. Zo maken we sporten toegankelijker.

Waarom Second Life?

**✔** Goedkoper dan een nieuw product **✔** 1 jaar garantie **✔** Gecontroleerd en getest

Wat zijn Second Life producten?

Onze Second Life producten zijn in goede staat, maar kunnen niet meer als nieuw verkocht worden. Bijvoorbeeld omdat het product werd teruggestuurd door klanten, omdat de verpakking mist of omdat het product beschadigd is geraakt tijdens gebruik. Zowel onze partners als wijzelf controleren en testen alle Second Life producten voordat we ze opnieuw aanbieden.

Second life

Tot wel 40% minder betalen voor een nieuw product!

Geef jij een product een tweede leven, dan profiteer je van een lagere prijs dan de nieuwprijs. De mate van verlaging is afhankelijk van de staat van het artikel. Een beschrijving hiervan vind je op de productpagina. Verder gaat bestellen zoals je van ons gewend bent. Heb je toch nog vragen? Dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Spaar punten voor een Decathlon Giftcard

Zorg samen met ons voor een langere levensduur van onze producten. Dit kun je doen door te kiezen voor onze Second Life producten of gebruik te maken van onze Repair services. Hiervoor ontvang je dubbele punten voor iedere uitgegeven euro in ons nieuwe spaarprogramma.

Spaar mee
Membership

Hoe herken je Second Life producten?

De Second Life producten zijn te herkennen aan het groene etiket met de tekst "Second Life". Je vindt ze in onze online Second Life winkel, maar ook in onze fysieke winkels is er telkens een Second Life plek voorzien.

Bekijk onze online Second Life winkel
HERKENNEN VAN SECOND LIFE

Nieuwe manier van consumeren

Met onderstaande programma's kunnen wij de levensduur van onze producten verlengen. Zo kan je een gebruikt product inruilen voor een giftcard via BuyBack, een product huren of een abonnement nemen via Rental, je product (laten) repareren via Repair en ten slotte tweedehands producten kopen via Second Life.