Zwemmateriaal

Zwemmateriaal

Wil je zwemmateriaal kopen? Decathlon biedt een breed assortiment trainingsmateriaal aan voor zwemmen. Het Decathlon aanbod varieert van zwembrillen, badmutsen, zwemvliezen, kickboards, pull buoys, handpeddels, handvinnen, frontale snorkels en zwemelastieken. We hebben zwemmateriaal van verschillende merken zoals Nabaiji, Speedo en Arena.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.3/5 Op basis van 41886 reviews

ZWEMMATERIAAL BIJ DECATHLON

Ben je opzoek naar zwemmateriaal? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan zwemmateriaal en trainingsmateriaal. We hebben zwembrillen en badmutsen, die je meer comfort geven tijdens het zwemmen. Zwembrillen zijn er in verschillende modellen en met verschillende type glazen. Ook hebben we zwembrillen op sterkte. Bij de glazen van zwembrillen is het belangrijk, dat deze niet aan de binnenkant worden aangeraakt, omdat de dampwerende behandeling laag kan worden aangetast. Badmutsen zijn er in verschillende materialen zoals silicoon, neopreen en stof.

Om je lichaam beter te trainen of om te werken aan een specifieke techniek tijdens het zwemmen zijn trainingsmaterialen essentieel. Decathlon heeft verschillende trainingsmaterialen om het bovenlichaam te trainen zoals pull buoys, handpeddels en handvinnen. Voor de training van het onderlichaam bieden we zwemvinnen en kickboards aan. De frontale snorkel is ideaal te gebruiken voor het zwemmen van de borstcrawl, zo kun je je volledig focussen op de techniek.