Zwemmateriaal

Zwemmateriaal

Wil je zwemmateriaal kopen? Decathlon biedt een breed assortiment trainingsmateriaal aan voor zwemmen. Het Decathlon aanbod varieert van zwembrillen, badmutsen, zwemvliezen, kickboards, pull buoys, handpeddels, handvinnen, frontale snorkels en zwemelastieken. We hebben zwemmateriaal van verschillende merken zoals Nabaiji, Speedo en Arena.
Filter
Terug naar artikelen
Merk
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
64 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 27267 reviews

  ZWEMMATERIAAL BIJ DECATHLON

  Ben je opzoek naar zwemmateriaal? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan zwemmateriaal en trainingsmateriaal. We hebben zwembrillen en badmutsen, die je meer comfort geven tijdens het zwemmen. Zwembrillen zijn er in verschillende modellen en met verschillende type glazen. Ook hebben we zwembrillen op sterkte. Bij de glazen van zwembrillen is het belangrijk, dat deze niet aan de binnenkant worden aangeraakt, omdat de dampwerende behandeling laag kan worden aangetast. Badmutsen zijn er in verschillende materialen zoals silicoon, neopreen en stof.

  Om je lichaam beter te trainen of om te werken aan een specifieke techniek tijdens het zwemmen zijn trainingsmaterialen essentieel. Decathlon heeft verschillende trainingsmaterialen om het bovenlichaam te trainen zoals pull buoys, handpeddels en handvinnen. Voor de training van het onderlichaam bieden we zwemvinnen en kickboards aan. De frontale snorkel is ideaal te gebruiken voor het zwemmen van de borstcrawl, zo kun je je volledig focussen op de techniek.

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over zwemmateriaal kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  LEVERING VAN ZWEMMATERIAAL

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen