Bidons

Bidons

Bidons, waterflessen of drinkflessen zijn essentiële accessoires voor vrijwel elke sporter of buitenmens. Tijdens het sporten en bewegen verlies je namelijk veel vocht en is het dus van belang om voldoende water of sportdrank te drinken zodat je goed gehydrateerd blijft. Bij ons vind je een breed assortiment met allerlei verschillende bidons, drinkflessen en waterflessen, afgestemd op de behoefte van verschillende sporters.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
‪TYPE DOP‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
13,95
19,63
Bidon PBO 600 ml wit
MIGHTY

Bidon PBO 600 ml wit

Verkocht en verstuurd door Fietsweb

4.3/5 Op basis van 20811 reviews

Een bidon kopen geschikt voor het beoefenen van jouw sport

Zoek je een bidon maar twijfel je welke het meest geschikt is tijdens het beoefenen van jouw sport? In de productomschrijving kun je terugvinden waar onze productontwikkelaars een bepaalde bidon voor ontwikkeld hebben. Zo kan je een soft flask bidon kopen die uiterst geschikt is voor tijdens het trailrunnen, maar bijvoorbeeld ook een isolerende fietsbidon die je water tijdens een warme zomertocht ijskoud houdt. Al onze bidons zijn gemaakt van plastic dat geen nare smaak aan de vloeistof afgeeft. Let er wel op dat je nooit een vette vloeistof als olie of melk in je bidon doet. Voor een goede hydratie en extra energie kan je een bidon eventueel ook vullen met een isotone drank.

Sportbidons in verschillende maten

Voor de meeste sporters, fietsers en wandelaars voldoet een sportbidon met een inhoud tussen de 600 en 750 milliliter voor activiteiten tot twee uur. Op warme dagen zal je meer vocht verliezen en dus ook meer moeten drinken. Dan is het ook bij kortere tochten al aan te raden een grotere bidon, of anders meerdere bidons mee te nemen. Ben je van plan langer op pad te gaan, overweeg dan een waterzak aan te schaffen of wederom om meerdere sportbidons mee te nemen. Voor korte activiteiten of wanneer je in de gelegenheid bent onderweg water te tappen heb je genoeg aan een bidon met een inhoud van 500 milliliter.