VAN RYSEL

Bidon racefiets FastFlow M 650 ml

€6,99
Ref. : 8487261

Onze ontwikkelaars, stuk voor stuk fervente fietsers, ontwikkelden deze bidon voor veeleisende fietsers op zoek naar een handige drinkbus voor hun ritten.

Dankzij het SureSnap®-ventiel wordt het waterdebiet perfect beheerst en lekt de bidon niet, zelfs niet als het tuitje open staat. Gedaan met druppels op het frame van je fiets.

Kleur: ZWART / [EN] LIGHT ASH GREY

.
Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

beperkt smaak en geur

Smaak- en geurneutraal plastic.

Waterdichtheid

100 % waterdicht met het tuitje dicht, druppelvrij met het tuitje open.

Ergonomische greep

Ergonomische vorm en soepel materiaal om makkelijk te drinken op de fiets.

Mondcomfort

Het tuitje is bekleed met een soepel elastomeer, voor meer comfort in de mond.

Inhoud

650 ml

Tractie

De elastomeerdop schuift niet en vergemakkelijkt het sluiten.

nauwkeurigheid

Transparante bus met maatverdeling, om het doseren te vergemakkelijken.

Compatibiliteit

Past in alle bidonhouders op de markt.

Technische informatie

Met SureSnap®-ventiel

Al onze FastFlow-bidons zijn uitgerust met het SureSnap®-ventiel, de referentie op de markt. Met dat ventiel wordt het debiet op een doeltreffende, precieze manier gedoseerd. Als je op de bidon duwt, krijg je een mooie straal.
En dan is er nog het antilekventiel. Zo kan je het drinktuitje probleemloos open laten staan tijdens een rit, zonder dat je drank op je frame druppelt.

Hoe gebruik je het FastFlow-tuitje?

Het tuitje dicht perfect af in gesloten positie. Handig als je je isotoon drankpoeder moet mengen, of om de bus te vervoeren in je tas of rugzak.
Eens je op je fiets zit, kan je het tuitje gerust open laten. Het SureSnap®-ventiel voorkomt lekken. Zo drink je sneller én veilig!

Geen plasticsmaak of -geur

Niets zo onaangenaam als een plasticsmaak of -geur wanneer je drinkt. Dat is bij de meeste fietsbidons op de markt jammer genoeg wel zo.
Onze ontwikkelaars hebben een hele rist plastics getest voor ze het juiste plastic vonden. Het is soepel en volledig smaak- en geurneutraal. Vervolgens lieten we een onafhankelijk testerspanel onze bidon blind vergelijken met andere bidons van bekende merken. Uit die test kwam de onze als de meest neutrale qua geur en smaak.

Hoe je bidon onderhouden?

Maak de bidon goed schoon na elk gebruik. Gebruik je een isotone dorstlesser, spoel dan alle onderdelen (beker, dop, drinktuitje) goed, om er zeker van te zijn dat er geen restjes achterblijven. Gebruik een vloeibaar wasmiddel en een lange borstel om de bodem van de bidon grondig schoon te maken.
Laat vervolgens goed drogen en bewaar zonder de dop erop zodat de bidon goed kan verluchten. Zo vermijd je schimmelvorming.
Liever niet in de vaatwasser doen (verdraagt geen temperaturen > 70°C).

Garantie

2

Gewicht

0.075 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Fles/Lichaam: 100.0% Polypropyleen deksel: 60.0% Polypropyleen, 40.0% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen Speen: 80.0% Polypropyleen, 20.0% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen Pakking: 100.0% Siliconen Ventiel: 100.0% Siliconen

VOORRAADADVIES

Open bewaren.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet in de magnetron, geen vette vloeistoffen (olie, melk ...).

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook