Jachtschoenen

Jachtschoenen

Koop je jachtschoenen online bij Decathlon. Wij verkopen een groote assortiment met jachtschoenen voor heren en dames, waterdichten modellen. De jachtschoenen van Solognac hebben zolen die zijn ontwikkeld om uitzonderlijke grip te garanderen onder alle omstandigheden. Wij verkopen naast ons eigen jachtmerk ook jachtschoenen van Aigle, Meindl en La Sportiva. Ook voor jachtschoenen geldt dat goede jachtsokken essentieel zijn. Kortom, voor de beste jachtschoenen ben je bij ons aan het juiste adres!

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪WATERDICHT‬
‪HOOGTE VAN DE SCHOEN‬
‪GEBRUIKSPLAATS‬
‪MATERIAAL‬
‪TYPE SLUITING‬
‪SOORT LEER‬
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
Laatste Kans
€139,99 -7%
€129,99
4.3/5 Op basis van 8195 reviews

De beste jachtschoenen voor heren

Op zoek naar goede comfortabele jachtschoenen voor heren? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Wij verkopen jachtschoenen die speciaal zijn ontworpen voor heren die gaan jagen in de dichtste bossen en in de bergen. Door dat de buitenmaterialen in het laboratorium zijn getest op hun scheur- en slijtvastheid en op hun krasbestendigheid staan onze jachtschoenen bekend om hun stevigheid. Daarnaast bestaat ons assortiment uit waterdichte modellen, met hoogwaardig leer en ademend vermogen en beschikken daarnaast over Solognac- of Vibram-zolen die zorgen voor uitstekende grip onder alle soorten ondergronden. Net zoals bij de jachtlaarzen hebben wij de beste jachtschoenen voor heren op de markt geselecteerd. Daardoor koop je bij ons ook jachtschoenen van het merk Meindl, Aigle en La Sportiva. De beste jachtschoenen voor heren koop je online bij Decathlon!

Jagers schoenen van Solognac

Bij Decathlon koop je jagers schoenen voor zowel heren als dames. Afhankelijk van het type jacht dat je het vaakst doet, heb je schoenen nodig met verschillende voordelen. Zo verkopen wij jagers schoenen die flexibel, zeer stil en ademend zijn en dus geschikt voor in de zomer. Daarnaast verkopen wij waterdichte jagers schoenen die geschikt zijn voor het grootste deel van het jaar zodat je voeten droog blijven tijdens de jacht. In de winter kies je voor onze comfortabele, warme, waterdichte jagers schoenen. Gemiddeld legt een jager 10 tot 15 km af in vaak moeilijk bereikbare biotopen. Let daarom goed op het comfort en het gewicht van de schoen. Bij Decathlon vind je jagers schoenen van het merk Meindl, Aigle en La Sportiva. Koop je jagers schoenen online op Decathlon.nl