Ademende jachtschoenen Crosshunt 100 laag bruin

24,99
Maat: Maattabel

Aantal:

Voor occasioneel gebruik op vrij vlak terrein met doornstruiken. Deze niet-waterdichte, lage jachtschoenen zijn gemaakt voor alle jacht- en outdooractiviteiten

Met zijn bovenwerk gedeeltelijk uit splitleer, zijn zool en insert uit EVA en zijn versteviging rondom de voet, kan je in het bos jagen, werken en wandelen bij droog weer in het grootste comfort.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Bestand tegen wilde vegetatie

Het splitleer en de teenkap beschermen tegen doornstruiken op je pad

Schokdemping

Een zool en een insert uit EVA zorgen voor comfort tijdens het lopen

Lichtgewicht

Je loopt lichter dankzij de lichtgewicht materialen: 830 g per paar in maat 43

Grip

Zoolprofiel waar geen vuil in blijft plakken en dat geschikt is voor elk terrein

Ademend vermogen

Niet waterdicht, het splitleer laat de voet ademen

TECHNISCHE INFORMATIE

Stevigheid

Met een bovenwerk van splitleer, een steenbeschermer rondom de schoen in polyurethaan, geleend van bergschoenen, en een direct op het bovenwerk ingespoten zool, zijn alle elementen verzameld om van deze schoen een stevig en duurzaam product te maken, speciaal voor de jacht op licht oneffen terrein met een paar doornstruiken, maar ook voor alle dagelijkse buitenactiviteiten of voor wandelen in het bos.

Comfort en grip

Met een EVA-binnenzool en een EVA-insert onder de hiel, loop je comfortabel door het bos. De plooi bij de tong voorkomt dat vuil binnendringt. Het zoolprofiel biedt grip op elk terrein en er blijft geen modder of vuil in zitten. Zo kun je met een gerust hart buiten de gebaande paden gaan.

Onderhoud

Deze schoenen onderhouden is echt een fluitje van een cent! Maak je schoenen schoon met water en zeep, gebruik geen detergent of vet. Behandel na het drogen eventueel met een impregneerspray om het leer weer waterafstotend te maken. Laat je schoenen niet drogen naast een sterke warmtebron. Zo blijft het leer langer soepel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 60% Polyethyleentereftalaat (PET), 30% Leren - Rund - Gespleten, 10% Polyurethaan Behuizing 100% Binnenkant van 90% Polyethyleentereftalaat (PET), 10% EVA

TESTS

Getest en beproefd door boswachters in de Landes, en door jagers en buitenwerkers in heel Frankrijk gedurende verschillende maanden.

AFBEELDINGEN

Ademende jachtschoenen Crosshunt 100 laag bruin
Ademende jachtschoenen Crosshunt 100 laag bruin
Ademende jachtschoenen Crosshunt 100 laag bruin

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN