STEVIGE WATERDICHTE JACHTSCHOENEN CROSSHUNT 500 BRUIN

89,99

Maat:

Maattabel

//REGELMATIG GEBRUIK, GRILLIG TERREIN, HIER EN DAAR EEN DOORNSTRUIK// De waterdichte schoenen voor alle jachtdisciplines en outdooractiviteiten.

Ben je op zoek naar een veelzijdig product dat alle jachttypes aankan? Deze lichte, stevige en waterdichte schoenen kunnen elk soort terrein aan, zelfs oneffen, en kunnen wat doornstruiken hebben.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Levensduur

Het splitleer en de beschermrand behoeden je voor stenen en doornstruiken.

Waterdichtheid

Hou je voeten droog: het membraan is ademend en waterdicht.

Pascomfort

Verzorgd afgewerkt binnenin, voor comfortabele wandeltochten.

Fit

Zijn hoge bovenwerk steunt je enkel en beschermt je gewrichten.

Gemakkelijk aan en uit

Met een grote opening om ze gemakkelijk aan en uit te trekken.

Gewicht

Wandel met gemak: 1,36 kg per paar in maat 43.

TECHNISCHE INFORMATIE

Stevigheid

We kunnen allemaal wel schoenen gebruiken die niet na drie wandelingen versleten zijn, niet? Met het bovenwerk van 1,8 mm dik splitleer biedt deze schoen duurzame materialen die niet snel verslijten. Het onderste deel (neus, hiel, zijkanten) is omhuld met een synthetische steentjesbeschermer, die tegen elke soort plantengroei kan. De buitenzool, die bestaat uit twee materialen, en de noppen zijn schuurvast. Twijfel niet: deze schoen gaat heel lang met je mee op jacht!

Comfort

Bij een lange, intensieve wandeltocht is comfort heel belangrijk. Ons productteam wil dus zorg dragen voor je lichaam! De gegoten binnenzool neemt de vorm aan van je voet. De gebruikte materialen zijn waterdicht en ademend. Het ontwerp van deze schoen beperkt harde wrijvingspunten en biedt je wandelcomfort en souplesse. Daar doe je je voeten een plezier mee!

Ondersteuning

Heb je last van kneuzingen of pijnlijke gewrichten na een dag jagen? Deze schoen heeft een halfhoog bovenwerk en een verstevigd vetersysteem: je voet wordt gesteund en je kunt in alle rust over elk soort terrein jagen! De schoen heeft ook een verstevigd, gegoten gedeelte in de zool. Zo wordt je voetboog optimaal gesteund: je stopt minder energie in het wandelen én staat stabieler! Gesteunde enkel, beschermde gewrichten!

Onderhoud

Deze schoenen onderhouden is echt een fluitje van een cent! Maak je schoenen schoon met water en zeep, gebruik geen detergent of vet. Behandel na het drogen eventueel met een impregneerspray om het leer weer waterafstotend te maken. Laat je schoenen niet drogen naast een sterke warmtebron. Zo blijft het leer langer soepel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 70% Leren - Rund - Gespleten, 30% Polyethyleentereftalaat (PET) Behuizing 50% Polyurethaan, 50% Rubber Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Opbergen op een schone en droge plaats, schoonmaken en laten drogen voor je ze opbergt.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor drijfjacht.

TESTS

De nieuwe modellen van Solognac zijn maandenlang getest door gebruikers die niet verbonden zijn aan Decathlon. Dankzij hun veeleisendheid kunnen we onze producten steeds verbeteren om jou de beste schoen in zijn segment aan te bieden.
We vullen die tests aan met laboratoriumtests op de hele schoen en alle materialen ervan, om een optimale kwaliteit te garanderen.

Goedgekeurd door

Fabrice: gepassioneerd jager en beheerder van een privéjachtdomein.
"Ik draag dit nieuwe model nu al een aantal maanden, ongeveer 8 uur per dag. Ik zou ze niet meer willen missen, ze zitten heel comfortabel en zijn stevig. Voor mijn schoenen ben ik heel veeleisend want mijn voeten moeten goed beschermd blijven. Als je een veeleisende jager bent, dan zal dit model je verwachtingen perfect inlossen".

AFBEELDINGEN

STEVIGE WATERDICHTE JACHTSCHOENEN CROSSHUNT 500 BRUIN
STEVIGE WATERDICHTE JACHTSCHOENEN CROSSHUNT 500 BRUIN
STEVIGE WATERDICHTE JACHTSCHOENEN CROSSHUNT 500 BRUIN
STEVIGE WATERDICHTE JACHTSCHOENEN CROSSHUNT 500 BRUIN

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN