Luchtbedden

Luchtbedden

Ontdek ons aanbod aan: comfortabele luchtbedden met horizontale banen, extra snel op te pompen luchtbedden, compacte luchtbedden die je gemakkelijk mee neemt, luchtbedden met ingebouwde voetpomp en de bekende basic luchtbedden. Wil je liever toch dichter bij de grond slapen? neem dan een kijkje bij onze slaapmatjes. Maak je kampeeruitrusting compleet met een slaapzak en kampeerkussens.
Advies nodig?
Hoe kies ik een luchtbed voor kamperen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪TYPE MATRAS‬
‪AANTAL PERSONEN‬
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.3/5 Op basis van 24648 reviews

Luchtbed kopen bij Decathlon

Iedereen heeft wel eens op een luchtbed geslapen en daar hebben we ook allemaal goede en slechte ervaringen mee. Het is lastig om te bepalen wel luchtbed het beste is want dat is voor elk individu anders. Tenslotte is het wel erg lekker als jij tijdens het logeren, de vakantie of festival lekker kan slapen. Een goed luchtbed zorgt ervoor dat jouw logeerpartij of vakantie in ene een stuk leuker wordt. Het is namelijk erg vervelend als jij de hele vakantie hebt liggen draaien op een te hard of juist te zacht luchtbed. Tenslotte moet het bed een plek zijn om op uit te rusten. Het is belangrijk om te weten dat bij een luchtbed de persoonlijke voorkeuren altijd anders zijn. De belangrijkste vraag die je jezelf vooraf moet stellen is 'waar ga ik het luchtbed gebruiken'. Is het vooral voor een extra bed voor logees of voor komende zomer tijdens de vakantie of eenmalig tijdens een festival. Voor elke gelegenheid hebben we bij Decathlon geschikte luchtbedden.

Slapen op een luchtbed

Luchtbedden zijn bij Decathlon in verschillende soorten en maten te verkrijgen. De meest bekende is het basis luchtbed die bijna iedereen kent van een logeerpartij of schoolkamp. Hou je toch van wat meer comfort? Kijk dan eens naar een luchtbed met horizontale banen, deze luchtbedden ondersteunen het lichaam net wat beter, voor een nog betere nachtrust. Weet je niet welk luchtbed het beste past bij jouw wensen? We hebben een aantal tips op een rijtje gezet.

Diverse opblaasbedden

De opblaasbedden kennen allemaal verschillende manieren van oppompen. Zo is er een luchtbed met een extra snel opblaasventiel, waardoor je minder lang bezig bent met het oppompen van het opblaasbed en meer tijd overhoudt voor leuke dingen. Ook hebben we een luchtbed in het assortiment met een geïntegreerde voetpomp. Bij dit opblaasbed heb je geen pomp meer nodig wat zorgt voor meer ruimte in je kofferbak. Ook hebben we een luchtbed dat zichzelf opblaast. Ideaal voor festivals, als logeerbed of als je vakantie net begonnen is en je geen tijd hebt om je luchtbed op te blazen. Ook de zelfopblazende luchtbedden hebben we in 1-persoons luchtbed en 2-persoons luchtbed. Het is verstandig om dit luchtbed al vroeg uit te rollen zodat het even kan acclimatiseren. Dit luchtbed blaast zichzelf tot 80 procent op. De rest kan naar eigen wens verder bij geblazen worden. Onze opblazende matrassen zijn comfortabele luchtbedden met horizontale banen voor ultiem slaapcomfort. De luchtbedden zijn makkelijk mee te nemen en nemen weinig ruimte in.

Luchtbed kopen of slaapmat kopen

Als je een luchtbed gaat kopen is het fijn om te weten in welke situatie je een luchtbed gaat gebruiken. Als je een luchtbed koopt dat precies aansluit in de tent heb je bijvoorbeeld geen ruimte meer voor je bagage. Om dit te voorkomen is het fijn om het luchtbed iets kleiner te kopen dan het oppervlak van de tent. Bij Decathlon vind je veel luchtbedden in verschillende afmetingen. Zo kun je altijd een geschikt luchtbed vinden die in jouw tent/kamer past. Kijk daarbij niet alleen naar de breedte en lengte van een luchtbed. De hoogte is minstens zo belangrijk. Slaap jij liever dicht bij de grond dan hebben wij diverse slaapmatjes.. Onze slaapmatjes zijn wat dunner en meer gericht op de campinggangers. Over het algemeen zijn slaapmatjes wat steviger en minder dik dan luchtbedden. Echter zijn deze wel veel compacter en makkelijker mee te nemen. Geef je er de voorkeur aan om hoger te liggen dan hebben wij extra dikke luchtbedden met extra comfort. Verder is het belangrijk om te weten hoe lang u op het luchtbed gaat slapen. Is het voor een logee die één keer langskomt? Of ga je voor meerdere weken op stap en slaap je daardoor voor langere periode op het matras. Het is dan fijn om naar een luchtbed te kijken met horizontale banen. Dit luchtbed ligt door zijn vorming een stuk comfortabeler.

Kom je via de Decathlon website er niet uit? Dan is het ook mogelijk om verschillende modellen te bekijken en voelen in de winkel. Onze kampeer experts kunnen helpen om de juiste keus te maken.