Fitness accessoires

De fitness accessoires van Decathlon zijn onmisbaar wanneer je veel aan fitness doet. Bekijk bijvoorbeeld onze fitness handschoenen en fitness tassen.

Fitness accessoires
93 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 157 reviews

  Maak je fitness outfit compleet met onze fitness accessoires

  Fitness kleding en fitness schoenen zijn essentieel voor je fitness workout. Maar onze fitness accessoires zijn een handige toevoeging. Vergeet bijvoorbeeld niet een fitness handdoek mee te nemen. Of een bidon! En eventueel een zweetbandje. Ook een fitness tas kan handig zijn om al je spullen in te vervoeren.

  Hulp nodig?

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over fitness accessoires kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt uitproberen.

  Levering van je fitness accessoires

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen