Fitness Accessoires

Fitness Accessoires

De fitness accessoires van Decathlon zijn onmisbaar wanneer je veel aan fitness doet. Bekijk bijvoorbeeld onze fitness handschoenen en fitness tassen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
229,99 -20%
183,99
4.5/5 Op basis van 13852 reviews

Maak je fitness outfit compleet met onze fitness accessoires

Fitness kleding en fitness schoenen zijn essentieel voor je fitness workout. Maar onze fitness accessoires zijn een handige toevoeging. Vergeet bijvoorbeeld niet een fitness handdoek mee te nemen. Of een bidon! En eventueel een zweetbandje. Ook een fitness tas kan handig zijn om al je spullen in te vervoeren.

Hulp nodig?

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over fitness accessoires kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt uitproberen.

Levering van je fitness accessoires

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en diverse bezorgingsopties. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).