PHOENIX

Drinkfles voor fitness Motivation zwart/wit 1 liter

€11,99
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8874891

We ontwikkelden deze mooie, makkelijk mee te nemen 1L-drinkfles om je te motiveren om water te drinken, zowel tijdens het sporten als in het dagelijks leven.

Deze doorschijnende drinkfles met schaalverdeling helpt je om elke dag genoeg water te drinken. Het is makkelijk te openen en te vullen en dankzij de draaglus kan je het de hele dag overal meenemen.

Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Makkelijk te openen / sluiten

Te openen met één hand, vergrendelbare dop en draaglus.

gebruiksgemak

Grote opening om snel te vullen en een praktische draaglus.

Waterdichtheid

Geen lekkende drinkfles meer! Deze drinkfles neem je gerust overal naar toe.

Inhoud

Inhoud van 1 liter zodat je elke dag genoeg water drinkt!

Technische informatie

AFMETINGEN VAN DE DRINKFLES

Met de diameter van 7,1 cm en hoogte van 25,5 cm is dit het perfecte handige formaat voor dagelijks gebruik!

Gemaakt voor fitness

Bij fitness zijn er geen regels, we trainen allemaal op onze eigen manier. Maar bewegen doen we allemaal! Ons doel? Producten ontwikkelen die je optimaal ondersteunen: bewegingsvrijheid, technische eigenschappen, comfort, stijl, enzovoort. Alles wordt onder de loep genomen, niets wordt aan het toeval overgelaten! Ons hele productontwikkelingsteam, van productmanagers tot ingenieurs en stylisten, komt in actie om jou het beste van het beste te bieden.

Is deze drinkfles getest voor de verkoop?

Natuurlijk! Eerst in onze laboratoria waar we onze producten zwaar op de proef stellen: wasbestendigheid, kleurvastheid en nog veel meer! We noemen dit niet voor niets onze torture test!
En daarna? Daarna testen we ze in echte omstandigheden met sporters zoals jij! We observeren, analyseren en passen aan, zodat het eindproduct aan al je verwachtingen voldoet. Nu weet je dus welke avonturen onze producten doormaken voordat ze bij jou terechtkomen.

Garantie

2

Gewicht

0.2 kg

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Houd je drinkfles gewoon bij de hand, dan weet je zeker dat je genoeg drinkt op een dag! !

GEBRUIKSAANWIJZING

Mag niet in de vaatwasser.

TESTS

Wastests, droogtests, ga zo maar door. Dit artikel heeft de vele tests (met glans) doorstaan voordat het in de winkelrekken kwam te liggen. Onze productontwikkelaars werken samen met een extern laboratorium zodat ze er zeker van kunnen zijn dat onze kwaliteitseisen worden nageleefd. Het doel? Je een artikel aanbieden waar je lang plezier aan beleeft!

Goedgekeurd door

Deze drinkfles werd goedgekeurd door ons voltallige ontwerpteam en door alle sporters die de fles testten en hebben bijgedragen aan de verbetering ervan. Nu hopen we natuurlijk dat jij er net zo blij mee zal zijn! :)

ONDERHOUDSADVIES

Met de hand wassen. - Maximum temperatuur van 40°C.

Reviews

Bekijk ook