KIPSTA

Laptop rugzak Essential 33 Liter zwart/grijs

€24,99
Ref. : 8735504

We ontwikkelden de laptop rugzak ESSENTIAL met een volume van 33 liter om je sportmateriaal te kunnen scheiden van je dagelijkse spullen.

Ben je op zoek naar een handige rugzak? We ontwikkelden de ESSENTIAL 33 L met aparte vakken voor je sportkleding en ander dagelijks materiaal als een laptop.

Kleur: ZWART / ZWART

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Volume

Inhoud van 33 liter. Handbagageformaat. Afmetingen 54,5 x 33 x 22 cm.

Meerdere vakken

7 zakken waaronder een voor schoenen en een voor een laptop.

Levensduur

Stevige en slijtvaste materialen. Onderworpen aan een jerk test.

Draagcomfort

Verstelbare schouderriemen en rugvlak met padding.

Technische informatie

Ontwikkeling van de rugzak ESSENTIAL 33 L

Als je al eens een sporttas hebt ingepakt, herken je dit probleem vast: hoe bescherm je je spullen tegen die vieze sportschoenen? We hebben dat slim opgelost door onze rugzak ESSENTIAL te voorzien van een schoenenvak dat gescheiden is van het grote middenvak. De rugzak heeft ook zakken opzij die handig zijn voor je flesje water, zo heb je dat altijd binnen handbereik.

Aanpasbaar

Met de riem aan weerskanten van de rugzak kan je de rugzak kleiner maken als hij niet helemaal vol zit.

Indeling

In deze rugzak kan je je sportspullen goed gescheiden houden van je dagelijkse spullen. De rugzak heeft 7 zakken waaronder een voor schoenen (tot maat 45), een voor sportkleding, een voor accessoires, een voor persoonlijke spullen, een voor documenten of een laptop en twee voor flesjes water.

Handbagageformaat

Deze rugzak voldoet aan de IATA-normen en mag je als handbagage meenemen op het vliegtuig. We raden wel aan om vooraf even bij je luchtvaartmaatschappij te informeren naar de bij hen geldende regels voor de afmetingen en het gewicht van handbagage.

Waarom een ESSENTIAL sporttassenlijn?

Of je nu recreatief voetbalt of in een club speelt, je sportmateriaal moet je kunnen vervoeren. Daarom bedachten we onze ESSENTIAL-lijn, een reeks tassen en rugzakken waarin je schone en vieze spullen goed apart kan houden. De functies en het design van deze tassen hielden we zo sober mogelijk, zonder daarbij het praktische nut en de stevigheid uit het oog te verliezen.

AFMETINGEN EN GEWICHT

Afmetingen van de rugzak: 54,5 x 33 x 22 cm.
Het gewicht bedraagt 630 gram.

WATERDICHT?

Deze rugzak is spatwaterdicht. Dit houdt in dat het een normale regenbui zou moeten overleven.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Voering 100% Polyester Hoofdstof 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

opbergen op een droge plaats

TESTS

Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk en doen we ook veel tests in het laboratorium om de te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden van tests: de jerk test op belastbaarheid (herhaalde belastingen tot 10.000 cycli), trektests op de stof en op de assemblages.

Goedgekeurd door

WAT IS DE CERTIFICATIE-AFDELING VAN KIPSTA?
De Certificatie-afdeling van Kipsta is een team van testingenieurs die gekwalificeerd zijn voor: het opzetten van specifieke testprotocollen en tests in verband met het gebruik van producten | de aanwerving van geschikte testpersonen die de functies van een product goed kunnen beoordelen | de objectieve analyse van de testresultaten, via statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook