Kunstaas

Kunstaas

Vissen met kunstaas is een actieve manier van roofvissen. Met je kunstaas boots je een gewond of zwak visje na. Door verschillende technieken toe te passen verleid je dan de roofvis tot een aanbeet. Je hebt allerlei soorten kunstaas. Zo heb je hard en zacht kunstaas. Jerkbaits, pluggen, shads en spinners zijn ook bekende vormen van kunstaas. Bij Decathlon hebben we een goed assortiment aan alle soorten kunstaas. Je kan deze allemaal online bekijken, maar je kan ook altijd langs komen in een van onze winkels. Laat je daar bijvoorbeeld informeren door onze hengelsport experts! Combineer je kunstaas meteen met een van onze roofvishengels, roofvismolens, reels en een roofvis schepnet. Goede vangst gewenst!

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Merk
Prijs
4.5/5 Op basis van 10147 reviews

ROOFVIS VISKLEDING KOPEN

Voordat je op pad gaat om te roofvissen is het van groot belang om over de juiste viskleding te beschikken. Ook kan het voor roofvissen voor beginners lastig zijn in te schatten wat je nu allemaal nodig hebt. Naast een hengel en kunstaas zijn er andere attributen die het je een stuk gemakkelijker maken om te gaan roofvissen. Een onmisbaar product, wanneer het gaat om viskleding, is een waadpak. Met dit pak kun je tot ver het water in. Het is een waterdicht, stevig pak dat tot de viskleding behoort en is één van de meest populaire producten voor de hengelaars die gaan roofvissen. Door middel van het pak kun je tot aan je borst het water in, zodat je dieper kunt gaan vissen, gemakkelijk met een bellyboat kunt vissen of beter je lijn kunt uitgooien. Mocht het slecht weer zijn wanneer je gaat roofvissen, dan heeft ons team van Caperlan daar natuurlijk ook speciaal producten voor ontwikkeld. Zo kun je ook een kijkje nemen naar de visponcho, lieslaarzen of de visjas.

ROOFVIS HENGEL KOPEN

Zoals in elke tak van de hengelsport is er één ding dat toch écht niet kan ontbreken: de vishengel! Maar welke vishengel is nu geschikt voor het roofvissen en wat maakt deze hengel anders dan de andere? Voor het vissen op de roofvis, zoals een snoek of een snoekbaars, kun je gebruik maken van een werphengel. Deze hengels zijn vrijwel altijd een kunstaashengel. De roofvis wordt namelijk veelal gevangen door middel van kunstaas. Deze hengel heeft een stugge actie, zodat je wanneer je de vis beet hebt gemakkelijk de haak kunt zetten. De hengels zijn er in verschillende maten, zodat je zowel vanaf de kant als vanuit bijvoorbeeld een boot kunt vissen. Ons team van Caperlan en Daiwa hebben verschillende modellen ontwikkeld. Lees per product de specifieke productvoordelen en kijk welke hengel het beste bij jouw vissessie past.

VISKOFFER KOPEN

Wij bieden foudralen, tassen en viskoffers aan voor verschillende soorten hengelaars. Als je gemakkelijk al jouw visspullen wilt opbergen en transporteren kan een viskoffer de ideale oplossing zijn. Ons team van Caperlan heeft van elke viskoffer een ander model ontwikkeld. Zo zijn er viskoffers met bijvoorbeeld 2, 3 of 6 laden. In deze compacte viskoffers kan je alle noodzakelijke accessoires opbergen en meenemen naar je visstek. Ook hebben wij tassen die waterdicht zijn waar je al je spullen in kunt opbergen. Zo ook voor bijvoorbeeld het vissen op het water, zoals zeevissen. De vistas bakkan van Caperlan bijvoorbeeld werd ontworpen voor het vervoeren van je materiaal en het te beschermen tegen spatten en nevel, aan de kustlijn of op een boot. De waterdichte bakkan van 25 liter beschermt je materiaal tegen slecht weer. De plastic ritssluiting is erg goed bestand tegen het zeemilieu!