Tennismateriaal

Tennismateriaal

Wil je tennismateriaal kopen? Decathlon biedt een breed assortiment tennismateriaal aan. Het Decathlon aanbod varieert van tennisrackets, tennisballen, tennistassen, tennisgrips en tennissnaren van verschillende merken zoals Artengo, Babolat, Wilson, Head, Dunlop en Tecnifibre. Naast het kopen van tennismaterialen kun je bij Decathlon ook terecht voor het gratis testen van tennisrackets en het vervangen van grips. In de Decathlon winkels bespannen we jouw racket al vanaf €5,99. Lees hier meer over onze bespanservice. Tennismaterialen voor tenniskids en tennistrainers vind je ook op de Tenniskids pagina.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 17718 reviews

TENNISMATERIAAL KOPEN BIJ DECATHLON

Ben je op zoek naar tennismateriaal? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan tennisrackets, tennisballen, tennistassen, tennisgrips, snaren, dempers en tennis accessoires. In ons aanbod vind je tennismateriaal voor de beginnende en gevorderde tennisspeler, maar ook voor de tennissers met enige ervaring die regelmatig een balletje slaan. Op deze manier wilt Decathlon tennis toegankelijk maken voor iedereen. Decathlon heeft van het eigen tennismerk Artengo, voor elk type gebruik, producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Naast de juiste materialen voor tennisspelers, biedt Decathlon tennismateriaal aan voor tennistrainers, zoals tennisnetten, tennisballenmanden en verschillende type tennisballen voor elk niveau (o.a. Tenniskids rood, oranje, groen). Ideaal om kwalitatief goede tennistrainingen te verzorgen. Naast ons eigen assortiment wordt het tennismateriaal aanbod aangevuld met merken zoals Babolat, Wilson, Head en Tecnifibre.

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over tennismateriaal kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

LEVERING VAN TENNISMATERIAAL

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).