Tennismateriaal voor Tenniskids en trainers


Op deze pagina vind je ons ruime assortiment aan trainingsmateriaal voor Tenniskids, trainers én tennisclubs, waarmee een kwalitatieve en complete tennistraining kan worden verzorgd. Denk hierbij aan tennisballen, pionnen, ballenmanden, rackets, materiaal voor conditietraining en balvaardigheid. Decathlon heeft drie Tenniskids pakketten samengesteld en daarnaast heb je de mogelijkheid om zélf een pakket samen te stellen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor jouw tennistraining!

Het is mogelijk om via Decathlon Zakelijk op factuur te betalen bij een minimum bedrag van €200.

Eigen pakket samenstellen
Tennismagazine

Tenniskids


De visie van Decathlon is om sport toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen/sporters. Tenniskids is dé manier om op een leuke manier in aanraking te komen met tennis. Wanneer kinderen met de juiste ballen en materialen op de voor hen geschikte baangrootte beginnen met tennissen, kan er op een leuke manier snel vooruitgang geboekt worden en zal er veel plezier in het spelletje ontstaan. Onze producten maken tennis voor kinderen dus nóg toegankelijker.

Decathlon heeft rackets, ballen en trainingsmaterialen voor Tenniskids. Zo kunnen zelfs de allerkleinsten op jonge leeftijd beginnen met balvaardigheid. Om een goede, kwalitatieve Tenniskids training te verzorgen is het belangrijk om met de juiste tennismaterialen les te geven, die geschikt zijn voor verschillende leeftijden en niveaus. Daarom hebben wij verschillende pakketten voor Tenniskids samengesteld.

 • Tenniskids Blauw
  Tenniskids Blauw

  Tenniskids blauw: kinderen met leeftijd 4 t/m 6 jaar maken op een leuke manier kennis met tennis en balvaardigheid.


 • Tenniskids Rood
  Tenniskids Rood

  Tenniskids rood: kinderen met leeftijd 6 t/m 9 jaar spelen met een zachte rode bal op een minibaan van 6 bij 12 meter.


 • Tenniskids Oranje
  Tenniskids Oranje

  Tenniskids oranje: kinderen met leeftijd 8 t/m 11 jaar spelen met een oranje bal geschikt voor een 3/4 baan.


 • Tenniskids Groen
  Tenniskids Groen

  Tenniskids groen: kinderen met leeftijd 10 t/m 12 jaar spelen met een langzame groene bal op een hele baan.


Tenniskids pakketten


Decathlon heeft verschillende pakketten samengesteld, zodat er een complete Tenniskids training verzorgd kan worden. Hierbij ligt de focus op een snelle ontwikkeling van balvaardigheid en coördinatie. Het is ook mogelijk om zelf een Tenniskids pakket samen te stellen.


Tenniskids trainers Marco Kroes (rechts) en Ruben Neyens (links), ambassadeurs van Decathlon Tenniskids in respectievelijk Nederland en België.

Tennistrainers


Decathlon heeft tennisballen, tennisrackets, pionnen, markeringen en materiaal voor zowel balvaardigheids- als conditietraining, voor een gevarieerde tennistraining. Bij Decathlon vind je trainingsmateriaal met een uitstekende prijs-kwaliteit, perfect geschikt voor het verzorgen van tennistrainingen op alle niveaus!

Eigen pakket samenstellen
Terug naar boven