Fietsen

De fietsenwinkel van Decathlon.

In de fietswinkel van Decathlon vind je alles voor fietsen. Groot aanbod in fietsen, fietsonderdelen, fietsaccessoires en fietskleding online en in de winkel. Ook voor advies ben je van harte welkom in de fietswinkel van Decathlon.

4 producten voor Fietsen

Populaire producten

Rockrider

MTB Rockrider ST100 27.5" B'TWIN 3x7-speed mountainbike Grijs

(764)
B'twin

Stadsfiets Elops 520 hoog frame kaki

(413)
B'twin

Elektrische fiets / E-bike Elops 500 laag frame stadsfiets zwart

(785)
B'twin

Loopfietsje voor kinderen 10 inch Run Ride 520 Cruiser zwart

(566)

Sportadvies

Fietsen

Binnen de online fietsenwinkel van Decathlon.nl vind je los van fietskleding, fietsaccessoires en fietsonderdelen uiteraard ook erg veel fietsen. Van de populaire b´Twin mountainbikes tot de BFold vouwfietsen, er is letterlijk voor ieder wat wils. De B´TWIN fietsen worden allemaal inhouse ontwikkeld en omdat er zo heilig geloofd wordt in de kwaliteit van deze fietsen, zit er tegenwoordig zelfs een levenslange garantie op het frame! Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare fietstypes met elk hun eigen specificaties waardoor ze perfect uitgerust zijn om hun specifieke taken te verrichten.

Fietskleding

Ook wanneer je op zoek bent naar fietskleding, ben je bij Decathlon.nl op de juiste plek. Je vindt hier kleding die geschikt is voor verschillende doeleinden binnen de wielersport. Hierbij kun je denken aan de strakzittende wielerkleding voor op de racefiets, maar ook aan waterdichte, gevoerde kleding voor de lange toertocht. Wat bij alle fietskleding van belang is, is dat je de juiste maat kiest. Deze kleding wordt vaak intensief gebruikt en dan kan er irritatie (op wat voor manier dan ook) ontstaan wanneer je niet over de juist maat beschikt. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende categorieën.

Fietsaccessoires

Als je een fiets en de bijpassende fietskleding hebt gekocht, ben je er eigenlijk nog niet... Je kunt je fiets namelijk volledig personaliseren door met de fietsaccessoires van Decathlon.nl aan de haal te gaan. Eigenlijk kun je niet eens zonder bepaalde accessoires, want je zou zeggen dat iedereen toch wel een slot en verlichting nodig heeft... Verder kun je bij accessoires denken aan alles van babyzitjes tot zadeltassen. Houd er rekening mee dat niet ieder accessoire op elke fiets past. Je doet er dan ook verstandig aan, mocht je twijfelen, contact op te nemen met onze klantenservice. Hieronder vind je een selectie van de meest populaire accessoires!

Fietsonderdelen

Fietsen worden vaak intensief gebruikt en sommige onderdelen zijn dan ook onderhevig aan slijtage. Om de maximale levensduur van de fiets te waarborgen, zullen sommige onderdelen na verloop van tijd opnieuw afgesteld of zelfs in het geheel vervangen moeten worden. Op Decathlon.nl vind je alle fietsonderdelen die je nodig hebt voor dit onderhoud. Ook kun je ervoor kiezen een fiets te upgraden of simpelweg nog beter af te stellen qua afmetingen met specialistische onderdelen zoals stuurpennen en zadels. Om er zeker van te zijn dat de onderdelen op jouw fiets passen, doe je er bij twijfel verstandig aan contact op te nemen met onze klantenservice!